topuzko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква навигация за нокиа С5-03
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Sev написа:картата за БГ за съжаление е една - и това е OFRMкойто иска нека си приказва - Сиджик, Нокиа Мапс, ИГО ......не гледайте покритието, а правилното навигиранене ми трябва да има улички в някое затънтено село - трябва ми да му напътства правилно в голям и непознат града това OFRM го прави най-добреTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Освен това, който е видял линковете, които пуснах по-горе, може би е прочел, че Nokia C5-03 идва от магазина с почти пълна карта памет 2 GB. Качваш няколко песни и снимки и край. Място за друга навигация просто няма. Е, има, но след като изтриеш излишните карти от Ovi Maps. Но авторът на темата не знае дори, че има навигация на телефона си, а какво остава за останалото. В линковете съм описал как става свързването на Nokia C5-03 към компютъра и изтриването на излишни карти. Хайде пак, и без това никой не чете какво са написали другите: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=842138#842138Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:на моята карта имаше около 450 МВ свободно място, заето от софтуера за компа. след един формат на картата всичко се оправи като в момента си има картиtopuzko написа:а и се свърза с GPS след около 15 мин. чакане(е малко го позабравих на открито, но това вече е друг въпрос)Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
лошо си ме разбрал за свързването. оставих го да се свързва и го забравих и се сетих за него след около 15 мин. не казвам че за това време се е вързал. а форматирането аз го направих в понеделник, а темата където обясняваш за нея я видях днес. все пак нали могат да се изтеглят картите от Ovi Store така че какъв е проблема. в момента си има карти на Перник и София(най-вече София ми трябва), даже си свали и гласовите напътствия, така че според мен всичко в момента е както трябваFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Sev написа:картата за БГ за съжаление е една - и това е OFRMкойто иска нека си приказва - Сиджик, Нокиа Мапс, ИГО ......не гледайте покритието, а правилното навигиранене ми трябва да има улички в някое затънтено село - трябва ми да му напътства правилно в голям и непознат града това OFRM го прави най-добре
Коментар
-
topuzko написа:лошо си ме разбрал за свързването. оставих го да се свързва и го забравих и се сетих за него след около 15 мин. не казвам че за това време се е вързал. а форматирането аз го направих в понеделник, а темата където обясняваш за нея я видях днес. все пак нали могат да се изтеглят картите от Ovi Store така че какъв е проблема. в момента си има карти на Перник и София(най-вече София ми трябва), даже си свали и гласовите напътствия, така че според мен всичко в момента е както трябва
Коментар
-
mimo MS написа:купих си сарта памет 4гб и я сложих в телефона обаче няма навигация и се оказа че е на картата как мога да я прехвърля на големата картаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
mimo MS написа:купих си сарта памет 4гб и я сложих в телефона обаче няма навигация и се оказа че е на картата как мога да я прехвърля на големата карта
Коментар
-
krasio_79bs написа:mimo MS написа:купих си сарта памет 4гб и я сложих в телефона обаче няма навигация и се оказа че е на картата как мога да я прехвърля на големата картаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:krasio_79bs написа:mimo MS написа:купих си сарта памет 4гб и я сложих в телефона обаче няма навигация и се оказа че е на картата как мога да я прехвърля на големата карта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар