казаха ми гармин от къде мога да я намеря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
каква навигация за нокиа С5-03
Collapse
X
-
http://www.ipmart-bg.com/forumdispla...?f=112иска регистрация за линковетеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
mimo MS написа:казаха ми гармин от къде мога да я намеряTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
emzo написа:@snake - това, че Ови Мапс е по-добра, го казвате само ти, Дидо и май Краси.Другите не са на това мнение.Няма по-детайлна карта от OFRM.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
при мен Ovi Maps си изтегли картите за Перник, и като задам да ми открие местоположението или като задам адрес и да ми изчисли маршрут започва да търси/изчаква GPS и си остава така. къде може да е проблема? някъде нещо по настройките или...?става въпрос за С5-03Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
emzo написа:Твоето мнение пък най-малко ме интересува, ти си вечната опозиция.Дайте скриийншот с покритите на гр. Гълъбово.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
картата за БГ за съжаление е една - и това е OFRMкойто иска нека си приказва - Сиджик, Нокиа Мапс, ИГО ......не гледайте покритието, а правилното навигиранене ми трябва да има улички в някое затънтено село - трябва ми да му напътства правилно в голям и непознат града това OFRM го прави най-добре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар