Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Световно първенство по футбол - Германия 2006г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Световно първенство по футбол - Германия 2006г.

Еееее, неможе да няма темичка, в която да си коментираме предстоящите мачове от световното първенство. Кажете какво очаквате, къде и как ще гледате мачовете, кой ще е световен шампионМоят фаворит за съжаление не се класира на това световно първенство(България ) и затова сега ми е малко все едно кой ще стане шампион Но честно да ви кажа, все се съмнявам, че Бразилия ще вдигне купата. Обикновенно отборът фаворит се издънва по някое време..............Класиране и групиПълната програмаМеждудругото, тая "група С", бая завързана ми се струва. И Сърбите, и Холандците и Аржентинците..............Сложна работа, а аз съм фен и на 3те отбора
    Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
    Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
    Fiat Bravo 1.4 120k.с.

и аз съм на това мнение

и аз така мисля колега и според мен Бразилия ще вдигне купата, според мен лошо няма поне играят красив футбол.
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Айде и аз да си покажа какво изнамерих А сега ви оставям да се сетите (ислед това завиждате) на коя централна стена в офиса ще виси това след 9-ти с размер поне метър и полвина Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Хамерих го тук http://www.2006fifaworldcup.co.uk/
      Прикачени файлове

Коментар

просто канал 1 изчезва от телевизора ми до края на световното. въобще няма какво да гледам като балък как 22-ма правят пари на терена докато аз си губя времето с тях

Коментар

Аз пък точно обратното - ще печеля пари точно от 22мата на терена. И то директно от стадионите Така че всичко е взаимно... Иначе според мен ще спечелят Бразилия..
          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Мойто мнение е, че ще спечелят Бразилците... помислете си какво става в нападение: Роналдо, Роналдиньо, РобиньоОстрие с главно Р Също така залагам на Кот Дивоар... имат добри футболисти... според мен това ще е "скритата лимонка" на световното!Много ми се иска италианците да пробият напред, само че ми се струва че нещо не са от най-добрите този път. Но все пак Италианския отбор е отбор с история и никога незнаеш какво може да направи!
            FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Аз пък както винаги съм за Италия! След като нас ни няма - само Италияяяя! Иначе мачовете ще се гледат по БНТ, като не можем на живо.

Коментар

Моите фаворити винаги са били Аржентина, Бразилия и Германия. И сега залагам на някой от тях.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз пък съм твърдо за Аржентина и Чехия. Много познати залагат на Англия но аз не виждам как могат да пистигнат нещо голямо. Просто на такива първенства си имат един праг 1/4 финал и ни напред ни назад от него. А в много от случаите са имали перфектни отбори - необяснимо как не могат да пробият.Между другото колегата divaka намекна че можем хем да си направим мачовете по интересни, хем и ние да изкараме за по някой бира от залози. Ще се радвам ако има желаещи да обсъдим някой друг залог. Има интересни игри с добри коефициенти http://www.eurofootball.bg/tiraji.php?v=superchance. Че и не остана време доста от залозите с краен срок 9 юни.P.s. Ха току що написах своя пост №100. Дано да ми е на късмет в залозите
                  Punto SX 1.1 55

Коментар

А защо никой не споменава Испанците, те все пак имат, колко 21-22 мача без загуба А пък са и отбор, който може да поднесе някоя и др. изненадаАз като махна Бразилия-фаворити са ми Холандия и Италия. А и любимите ни шведи не са за изхвърляне.........
                    Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                    Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                    Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Nikcho написа:
                      А защо никой не споменава Испанците.........
                      Испания и Англия винаги са имали силни отбори, но на големи първенства не правят нищо запомнящо се.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Nikcho написа:
                        А защо никой не споменава Испанците, те все пак имат, колко 21-22 мача без загуба А пък са и отбор, който може да поднесе някоя и др. изненадаАз като махна Бразилия-фаворити са ми Холандия и Италия. А и любимите ни шведи не са за изхвърляне.........
                        Любимите ни шведи не мисля че имат шанс по простата причина че както нас ни режат съдиите срещу тях - така и тях ги режат само че на малко по-късен етап срещу отборите фаворити. Просто колкото и да не ми се иска футбола е и една голяма политика. Колкото до Германия - с този си отбор са без никакви шансове. Но заради това че са домакини винаги ще имат по едно рамо. Така е на всяко голямо първенство. Видяхте и на миналото световно до къде стигнаха Япония и Южна Корея, ще видим къде ще бъдат сега. Причината е че загубят ли домакините - тяхната публика губи интерес към първенстовото а от там и фифа губи от приходи.
                        Punto SX 1.1 55

Коментар

snake написа:
                          Nikcho написа:
                          А защо никой не споменава Испанците.........
                          Испания и Англия винаги са имали силни отбори, но на големи първенства не правят нищо запомнящо се.
                          испания и англия - вечните неудачници. според мен испанците най - много да прескочат групите, а на англия с това поколение това и е последната възможност. според всички бразилия и германия са фаворити, но според мен германците ще го издухат рано - рано. холандците са скрития фаворитедин въпрос за колегите, които залагат: от кой отбори можем да искараме по някой пендар ? какво ще кажете за швейцария, украйна и полша.п.с. нашите смешници като ги няма ще гледам мачовете с по голямо удоволствие и повече
                          UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

everton написа:
                            един въпрос за колегите, които залагат: от кой отбори можем да искараме по някой пендар ? какво ще кажете за швейцария, украйна и полша.п.с. нашите смешници като ги няма ще гледам мачовете с по голямо удоволствие и повече
                            1. Мисля че от Полша парици не ще можем да хванем тъй като ще стегнат чантите още в групите. В тяхната група ми се струва че Еквадор може да минат напред. /в тази връзка еврофутбол дава добър коеф за отпадане на еквадор на 1/16 финал.2. За Украйна и Швейцария по единя от 2-та отбора ще излезе от групата си.3. Не изключвам и възможнотта Австралия да бие Хърватска и също да продължи
                            Punto SX 1.1 55

Коментар

изкарването на пендарите започва ,след първия кръг .гледаш си мачовете преценяваш си и т.н. според мене е пълна лудост да се залага на кой ще е шампион .Мисля ,че няма да е Бразилия .Някой отбор с дефанзивна тактика ще да е интересните залози са при някои английски букмейкъри ,където се залага между два отбора кой ще е по напред и други подобни .
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                              X