Еееее, неможе да няма темичка, в която да си коментираме предстоящите мачове от световното първенство. Кажете какво очаквате, къде и как ще гледате мачовете, кой ще е световен шампионМоят фаворит за съжаление не се класира на това световно първенство(България ) и затова сега ми е малко все едно кой ще стане шампион Но честно да ви кажа, все се съмнявам, че Бразилия ще вдигне купата. Обикновенно отборът фаворит се издънва по някое време..............Класиране и групиПълната програмаМеждудругото, тая "група С", бая завързана ми се струва. И Сърбите, и Холандците и Аржентинците..............Сложна работа, а аз съм фен и на 3те отбора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Световно първенство по футбол - Германия 2006г.
Collapse
X
-
bubachko
Айде и аз да си покажа какво изнамерих А сега ви оставям да се сетите (ислед това завиждате) на коя централна стена в офиса ще виси това след 9-ти с размер поне метър и полвина Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Хамерих го тук http://www.2006fifaworldcup.co.uk/Прикачени файлове
Коментар
-
Мойто мнение е, че ще спечелят Бразилците... помислете си какво става в нападение: Роналдо, Роналдиньо, РобиньоОстрие с главно Р Също така залагам на Кот Дивоар... имат добри футболисти... според мен това ще е "скритата лимонка" на световното!Много ми се иска италианците да пробият напред, само че ми се струва че нещо не са от най-добрите този път. Но все пак Италианския отбор е отбор с история и никога незнаеш какво може да направи!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Аз пък съм твърдо за Аржентина и Чехия. Много познати залагат на Англия но аз не виждам как могат да пистигнат нещо голямо. Просто на такива първенства си имат един праг 1/4 финал и ни напред ни назад от него. А в много от случаите са имали перфектни отбори - необяснимо как не могат да пробият.Между другото колегата divaka намекна че можем хем да си направим мачовете по интересни, хем и ние да изкараме за по някой бира от залози. Ще се радвам ако има желаещи да обсъдим някой друг залог. Има интересни игри с добри коефициенти http://www.eurofootball.bg/tiraji.php?v=superchance. Че и не остана време доста от залозите с краен срок 9 юни.P.s. Ха току що написах своя пост №100. Дано да ми е на късмет в залозитеPunto SX 1.1 55
Коментар
-
А защо никой не споменава Испанците, те все пак имат, колко 21-22 мача без загуба А пък са и отбор, който може да поднесе някоя и др. изненадаАз като махна Бразилия-фаворити са ми Холандия и Италия. А и любимите ни шведи не са за изхвърляне.........Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:А защо никой не споменава Испанците, те все пак имат, колко 21-22 мача без загуба А пък са и отбор, който може да поднесе някоя и др. изненадаАз като махна Бразилия-фаворити са ми Холандия и Италия. А и любимите ни шведи не са за изхвърляне.........Punto SX 1.1 55
Коментар
-
snake написа:Nikcho написа:А защо никой не споменава Испанците.........
Коментар
-
everton написа:един въпрос за колегите, които залагат: от кой отбори можем да искараме по някой пендар ? какво ще кажете за швейцария, украйна и полша.п.с. нашите смешници като ги няма ще гледам мачовете с по голямо удоволствие и повечеPunto SX 1.1 55
Коментар
-
изкарването на пендарите започва ,след първия кръг .гледаш си мачовете преценяваш си и т.н. според мене е пълна лудост да се залага на кой ще е шампион .Мисля ,че няма да е Бразилия .Някой отбор с дефанзивна тактика ще да е интересните залози са при някои английски букмейкъри ,където се залага между два отбора кой ще е по напред и други подобни .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар