Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги няма такъв смях....... или и аз не знам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги няма такъв смях....... или и аз не знам

От една седмица правя ремонт в нас. Ще слагам ламиниран паркет. Поръчах го и днес ми се обади доставчика, докараха го платих си останалата часто и всичко е ок. Какво става после....... Към 18:30 ми звани мобилния. Некъв нервак ми разправя "Кви пари си ми вал бе каде си на Обектъ ли си идвам?" Аз в шах ама кой се обажда какво става???. Ония затваря. Званя във фирмата. Говорих с този на който оставих капарото. Онзи казва ще проверя. Званя след 10 минути. Ами имало проблем с парите той ще дойде. ОК чакам. Звани озни, живея на 1 етаж в блок и вратата се заключва, на входна врата слизам отварям и му викам заповядайте влезте, той и още едно момче от офиса. Докато затворя онзи вече в нас вика. Влизам викам му какво става. Тоя отваря документите дето подписах, че ми е доставил всичко и гледам 1 банкнота 50 лева и 1 синьо-зелена като педесетолевки ама от вестник и пиша на нея 60лв с поздрави от зета или нещо такова...... Е щях да падна да се хиля. Ония вика крещи лекинко налита на бой. Аз съм му я набутал и съм му оставил 2 лева бакшиш за да не видел парите. Бил съм му ги даол във формата на ветрило и ония не е видел. А пък аз му ги дадох първо 2 педесетачки и после другите. Ония вика вика майка ми се кара осещам става напечено. Колегата му разправя "Абе айде да си ходиме бе няма смисал" ония не и се дърви. Мене ми писна и викам ОК ей сега звана на куките и да се реши спора. Ония нещо вика ама е..... съм го званах. Оная разправа ок ще дойдат колегите. Ония пак се дърви колегата му абе аре бе да си ходим НЕ. Бил съм артисче и съм го излъгал. Що не ги погледнал докато съм му ги давал пък тогава да видя. Е кво да гредам като не съм ти ги дал бе. АААААААА ууу не знам си кво. Звъни се. Куките. Влизайте кво става. Аз аа нека да обеснява некой друг, че съм нервен. Колегата на тоя, доста светсно момче, обеснява ква е работата. Ония куките дай да видиме парите. Олелеле нема такъв смях. ОК ще звъниме на дежурния. Ония вика идвайте. Отиваме в районното. Писахме обяснение, парата като доказателство и кой от кадее. Направо съм в шок....... Кво да праваПС МАй ше хода да се напия
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Колега, не го приемай лично и не се обиждай, но.......не само че не ми стана смешно, ми направо се изнервих....три пъти прочетох поста ти и така и не можах да разбера за какво става дума......фалшиви пари ли си дал, какво ли.....

Коментар

Абе като е правил парите е объркал цифричката. Колега, те като не са ти върнали ресто 3 лева нацяло... Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

случка

Като гледам такова нещо се случва не само на мен аз преди имах магазин за мебели по поръчка и веднъж обратното стана някакъв си беше порячал обзавеждане за заведение на ул "Иван Вазов" но закъснях с доставката 5 дни и кво стана оказа се че небило точно негово заведението и тоя дето дава парите доиде с адвокати и казва , остави ги тук .трябваше да се монтира на другия ден и той вика /А неми трябва монтаж/ . добре викам ще приспаднем от опщите пари и длугото ще го доплатите Той вика а аз повече пари не давам а бяха около 600 долара незнам колко са сега но си бяха много . Вика за тези мебели пари нема .Аз съм му дължал пари кадето съм закаснял 5 дни давай 2000 долара. Аз имам договор и там има точка за закъснениата до 10 дни че не се дължи нищо .Иначе казва той нашите момчета знаят какво да правят. Тоя се оказа мутра. Сега държи TV ОНИКС кабелна и други такива .Та си трягнах незнам колко бързо .
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Логан написа:
          Колега, не го приемай лично и не се обиждай, но.......не само че не ми стана смешно, ми направо се изнервих....три пъти прочетох поста ти и така и не можах да разбера за какво става дума......фалшиви пари ли си дал, какво ли.....
          Ситуацията е следната....... Ония ми каза че аз съм му набутал гадните кинти ама не е така. Аз му дадох всичко точно ония се направи на луд. Некой го е пре...е....л. и аз му бех виновен...... И се опита да ме изнудва.........ПС Кво стана тая вечер. Отивам в квартала да пия по едно. И скивам на бензиностнацията дето съм работи година и нещо един познат и от входа ааа ууу каде си бееееее...... И гледам една патрулка излиза от паркинга и спира до мене. И ония от вътре вика "Да има да ми развалиш 60 лева на цяло на две по трийсе :D ......" Гледам куките дето беха днес в нас. От там ихо аху ква що как си ала бала кво стана и тия рязпрявят "спроко нема проблеми зеби го". Та май може куките у квартала да ми станат позанати от едната простотия
          Совалката средно на LPG

Коментар

Абе полицаи приятели = на лоша комбинация да си знаеш
            Cupra Fr

Коментар

Speedster написа:
              Абе полицаи приятели = на лоша комбинация да си знаеш
              Мани мани в какво се забърках...... Ебати. А пък фалшивите пари бех не е истина. Изрезка от веснтинк.... Разбирам да беха нещо що годе направено да не съм ги видел а то ......
              Совалката средно на LPG

Коментар

хах тея колко са прости, направо си просят някой да ги нареди! пари като се взимат винаги се броят!п.п. kluchar важното е че си жив и здрав, пари се изкарват.. всеки в даден момент се е сблъсквал с подобна простотия!
                "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Незнам ама по рано майками си тегли пари от дебитната минава 7 крачки влиза да си плаща тока дава 12x20 лв и конфискуват и дупчат 1 от банкнотите , че била фалшива после я мотаха по полиции и трябваше да избесняваме за да оставят жената на мира да не я занимават с тъпи простутии После 1 познат ми каза , че страшно много случаи има да зареждат банкоматите с фалшиви банкноти
                  Cupra Fr

Коментар

Fiat 127, ама ти на тоя нервния ли брои парите или на друг? Щото тоя нервака е трябвало да си ги проброи пред теб и щеше още тогава да види ако е имало "фалшива" банкнота (изрезка от вестник). Ако си ги броил на друг, а нервака е "касиера" - нищо чудно да са си направили майтап с него и да са се спукали от хилеж в офиса. А "културното момче" да е бил сред инициаторите, като после разкаже в офиса какво се е случило. Докато ти/вие у вас сте се изнервили максимално... п.с.: Преди 10-тина години имах следния случай: Напазарувах си в магазина, и на излизане се отбивам до една каравана в която продават цигари. Вадя си 2 лева (залепени в средата с безцветно тиксо) от рестото което получих в магазина, взимам цигарите и тръгвам. На около 5-10 крачки от караваната, лелката-продавачка се развиква: "Стой бе еееййй! Спри!". Обръщам се, тая за 2 секунди изскочи и се запътва към мен с двулевката която и дадох. "Какви са тия пари бе, я си ги вземай и ми дай други!". Поглеждам обстойно банкнотата - както казах залепена през средата с тиксо, но... от две различни половинки! Без да мисля много (че почна да вдига аларма) и дадох други 2 лева и пътьом към нас си мисля - "Що за простотия е да срежеш две банкноти и да им залепиш половинките разменено..."
                    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Баш на тоя нервия му дадох парите...... Добре стана, че не се нервирах много че да се сбием. Тогава кой знае кво щеше да стане
                      Совалката средно на LPG

Коментар

Тогава вината си е само и единствено в него. Дори и да си му бутнал копие на банкнота, той сляп ли е за да я забележи като си брои парите... :D Иначе, наистина е добре че не се е стигнало до "запретване на ръкави"...
                        1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Crash73 написа:
                          Тогава вината си е само и единствено в него. Дори и да си му бутнал копие на банкнота, той сляп ли е за да я забележи като си брои парите... :D Иначе, наистина е добре че не се е стигнало до "запретване на ръкави"...
                          Поне ми наредиха паркета и всичко е ок.... Дано няма повече проблеми
                          Совалката средно на LPG

Коментар

Working...
                          X