значи гледам на някой теми, преди заглавието има някакъв символ, нещо като кламер-чеще ми кажетели какво обозначава10х
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за символ при "темите"
Collapse
X
-
Виж поста на "ForceWere". Там му е направена снимка на екрана му на компютъра. И друг път съм виждал такива снимки и ми е интересно как се правят. Дали просто с цифров фотоапарат си снимаш екрана и после прикачващ или си има някаква опция някъдеTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:Виж поста на "ForceWere". Там му е направена снимка на екрана му на компютъра. И друг път съм виждал такива снимки и ми е интересно как се правят. Дали просто с цифров фотоапарат си снимаш екрана и после прикачващ или си има някаква опция някъдеPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Nikcho написа:Виж поста на "ForceWere". Там му е направена снимка на екрана му на компютъра. И друг път съм виждал такива снимки и ми е интересно как се правят. Дали просто с цифров фотоапарат си снимаш екрана и после прикачващ или си има някаква опция някъдеFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mazgarev написа:Nikcho написа:Виж поста на "ForceWere". Там му е направена снимка на екрана му на компютъра. И друг път съм виждал такива снимки и ми е интересно как се правят. Дали просто с цифров фотоапарат си снимаш екрана и после прикачващ или си има някаква опция някъдеTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:А аз искам да попитам, как правите тези снимки на екраните си, както на няколко поста по горе????1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
За преоразмеряването на снимките: да ви предложа един много лесен вариант за ползващите Windows XP. Инсталирайте си Image Resizer от PowerToys на Microsoft. Ето адреса на инсталационния файл: http://download.microsoft.com/downlo...ertoySetup.exeСлед инсталацията, когато щракнете с десния бутон на мишката върху графичен файл, ще видите в контекстното меню команда Resize Pictures. Щракате върху него и ще ви се появи диалогов прозорец. За него няма да ви обяснявам, опциите са максимално опростени.Разбира се, има купища viewer-ри и графични програми, които правят същото (че и повече), плюсът на Image Resizer е, че не се появява като отделна програма, винаги ви е под ръка и е лесен за работа. :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар