Хора когато пиша това сърцето ми е свито вече-случи се!Днеска като един хубав слънчев съботен ден в 8.00 ми звънна телефона в къщи!Вдигам аз и женски глас ме търси чак по фамилия! Казвал аз съм и отговора от другата страна беше:"ЕЛАТЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ЗАПОВЕДТА ЗА "НАСТАНЯВАНЕТО" ВИ В КАЗАРМАТАААААААА"Кофти ми е многооо.... ама няма избор трябва да се влезне-до сега се оттървавах с учене и с’екви такива ама вече няма на къде да бягам!Многоо ми е гадно а и италианката ще трябва да се даде на жената-ще я потроши цялата....ехххххххх Фаталната дата е 29-ти-мястото Плевен час 10.00-пази се Плевен идвамммм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Случи се!
Collapse
X
-
.
....на печелившите честито,на останалите късмет .....мен ли да ме вземат войник ... то за да не те взимат си има легално отлагане което струва 250 лева на година но малко хора го знаят...ти защо не се подсигури по от рано а? да беше споделил все пакFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
-
Аз като си помисля на времето колко усилия ми костваше ДА ВЛЕЗНА в казармата.За да си спестя такава кофти изненада го направих. Ако не бяха взели до сега - нямаше да ходя щото тази година направих 28 години.Както и да е не съжалявам - 3 месеца в Търново, фазаниране и после 3 месеца командир на взвод в Суходол. НАправо си беше като ваканция, нема бачкане, нема нерви ....Да се пазиш пич, само това мога да ти пожелая, защото офицерите са мнооого тъпи копелета, ако ти не се пазиш, те нямат акъл да те пазят.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
До 27 можеш да се отлагаш, пък после:http://www.mediapool.bg/site/bulgari...090305bg.shtmlAlles in Ordnung
Коментар
-
silazarov написа:Не искам да те плаша колега, но съм чувал, че плаца в Плевен е по- голям от летище. Ако застане човек в единия му край от другия се вижда като точка.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
Ако ти е гадно че ще изгубиш 6 месеца от живота си (както предполагам) си помисли че доста като мен са служили 18 месеца, 24 месеца, а едно време до 36 месеца Плевен не е лошо ако имаш нужда да си стегнеш ФП-то (физическа подготовка) - мои приятел беше там 3 месеца - влезе нормален 85кг, после стана 72кг звер бегачка (спри кашика да почине танка) а сега е кокото мене 105кг тюфлек :D А на жена ти и кажи че колата се е скапала и и смъкни акумулатораAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: .
borchev написа:....на печелившите честито,на останалите късмет .....мен ли да ме вземат войник ... то за да не те взимат си има легално отлагане което струва 250 лева на година но малко хора го знаят...ти защо не се подсигури по от рано а? да беше споделил все пакФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар