Абе много сте богати аз карам с едни гуми и зиме е лете.Отпред зимни отзат летни и обратно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ
Collapse
X
-
Valiosport написа:Как така си е косъма не можах да разбера колега Ама си мисля че едни 17-ки добре ще му седят с гуми 215/40/17 :PCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Valiosport написа:Как така си е косъма не можах да разбера колега Ама си мисля че едни 17-ки добре ще му седят с гуми 215/40/17 :PТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
donnna написа:ква е тая мания да се слагат 16-ки, 17-ки, 18-ки не знам... едно, че гумите по-скъпи, друго - с нископрофилните гуми по-друса - като ти изпадат пломбите - зъболекарите и те скъпи....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:donnna написа:ква е тая мания да се слагат 16-ки, 17-ки, 18-ки не знам... едно, че гумите по-скъпи, друго - с нископрофилните гуми по-друса - като ти изпадат пломбите - зъболекарите и те скъпи....Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
sugarboy написа:Епа, то и на Килиманджаро е единственото място в Африка, където има сняг целогодишно, но това не може да ме накара да съм още със зимни гуми, когато поне от три седмици условията са си за летни.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар