нека почна пръв аз ето ги летните гумета
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ
Collapse
X
-
Stefanaki написа:Аз ги сложих още в събота (12.03.2011). Тая година повече сняг нямало да има.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
И аз ги сложих, колкото и да вали не вярвам да натрупа, пък и за половин час работа с крика ги слагам обратно, млад съм и глупав, малко упражнения допълнително няма да ми навредят....Пернишкото ферари е с много добра джанта между другото.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:И аз ги сложих, колкото и да вали не вярвам да натрупа, пък и за половин час работа с крика ги слагам обратно, млад съм и глупав, малко упражнения допълнително няма да ми навредят....Пернишкото ферари е с много добра джанта между другото.
Коментар
-
silversony написа:van_dal написа:И аз ги сложих, колкото и да вали не вярвам да натрупа, пък и за половин час работа с крика ги слагам обратно, млад съм и глупав, малко упражнения допълнително няма да ми навредят....Пернишкото ферари е с много добра джанта между другото.фиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар