В събота мисля и аз да слагам летните гуми. Те моите са лесни, защото са си с джантите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ
Collapse
X
-
Аз Бравата целогодишно си я карам с летни гуми.А на Тикото,още началото на февруари,когато изпече първото слънце,сложих летните гуми.Него го карах със зимни,просто защото като го купих,ми дадоха 2 комплекта гуми с джанти.Но файда няма,като че ли,само ми дигат разхода с половин литър,ама нека има. :DFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Карам колата си,повече от колкото си представяш.Не искам да споря,вярно е че зиманата гума има превъзходство,но не съм изпитал нужда от такива.Не съм имал проблеми,нито с тръгване,нито спиране,паркиране,надолнища,нагорнища.Най-вече зависи от маниера на каране ,НЕ се имам за голям майстор.Тези които подценяват обстановката,те праят белите,лично съм свидетел.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Карам колата си,повече от колкото си представяш.Не искам да споря,вярно е че зиманата гума има превъзходство,но не съм изпитал нужда от такива.Не съм имал проблеми,нито с тръгване,нито спиране,паркиране,надолнища,нагорнища.Най-вече зависи от маниера на каране ,НЕ се имам за голям майстор.Тези които подценяват обстановката,те праят белите,лично съм свидетел.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:kal0yanch40 написа:Карам колата си,повече от колкото си представяш.Не искам да споря,вярно е че зиманата гума има превъзходство,но не съм изпитал нужда от такива.Не съм имал проблеми,нито с тръгване,нито спиране,паркиране,надолнища,нагорнища.Най-вече зависи от маниера на каране ,НЕ се имам за голям майстор.Тези които подценяват обстановката,те праят белите,лично съм свидетел.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
nedialk00
kiro_of_the_day написа:kal0yanch40 написа:Карам колата си,повече от колкото си представяш.Не искам да споря,вярно е че зиманата гума има превъзходство,но не съм изпитал нужда от такива.Не съм имал проблеми,нито с тръгване,нито спиране,паркиране,надолнища,нагорнища.Най-вече зависи от маниера на каране ,НЕ се имам за голям майстор.Тези които подценяват обстановката,те праят белите,лично съм свидетел.
Коментар
-
Аз от две седмици съм с летните гуми , при необходимост за 30мин. слагам зимните които са с джанти!Относно поста по нагоре: Моето лично мнение е , че и най-евтината зимна гума (за 70лв) е 100 по добра в зимни условия от най-скъпата лятна гума за (270) !Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар