коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ
Collapse
X
-
emzo написа:Ако не го казаха преди минути по новините, щях да си мисля, че се гъбаркате.Тая планета си заминава, трябва да се мисли за друга.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Време си е за летните гуми,но тия ,които имам са за боклука...ще купувам поне две за отпред и се чудя има ли смисъл втора ръка...че като им гледам цените,20 лв им разликата от новита,къв е смисъла? Как да е,трябва да купувам две нови и тогава слагам летните. Само едно не мога да разбера-тая манния за джанти?! Абе като си сербез,карай с летите и зимата,ама не ти стиска...Ми ква файда,като половин година тогава колата ти е със железните...не си гъзар,като ми караш зимата с железарки хахахаЯ виж братовчед ми,лятото кара с железните джанти,зимата с летите,хахаха кой кат него,ей това е уникално. Не на 1 март да ми цъфнеш с летните гуми,само щото ти е зор да си зяпаш джантите и на 2 като завали да развалиш на някой колата . Предложете две читави 14ки 185/65 ...че не ми се чака кауфланд да пуснат промоциите на дебица,те винаги закъсняват тъпаците,сега му е времето!ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар