Гледам сменили са прогнозата за 24.03 - тая неделя и аз слагам лятите джанти, че вече се отвръщавам като гледам бравока на тия железари...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ
Collapse
X
-
в неделя ходих на гумаджия и хвърлих задните летни галоши на Пунтьо и сложих на джантите друг чифт.... да избегна навалицата... но за сега са на стенд бай в гаража...За Бургазлии оферта - 2 гуми - демонтаж, монтаж, баланс, казах му да изправи ръба на едната джанта, ама не видях кво е направил майстора - 7 лева...Самолета е още без джанти за лятото... Приготвил съм му едни чисто нови летни Корморан-ки отпред и единия чифт Мишелин-ки с който го взех за отзад...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
не мога да ви разбера какво сте седнали ПАК да се дърлите?Във всяка тема ,всеки с различно мнение си държи на своето и отхвърля тотално чуждото...е не знам вече докъде ще стигнем с това постоянно типично българско "АЗ съм прав винаги"Да и аз сложих летните и ми е все едно за останалите. За СЕБЕ СИ(подчертавам дебело,само за себе си) знам,че няма да има повече сняг. А колкото по-малко държа зимните,толкова по-дълго се надявам да ме изкарат. Втора зима карам с тях и виждам,че още са като нови и на грайфер и на твърдост,затова предпочитам да ги запазя. Дали съм сгрешил-не мисля...нямам намерение в края на месеца да се редя на опашка да чакамex.Мареа ТД100
Коментар
-
ква е тая мания да се слагат 16-ки, 17-ки, 18-ки не знам... едно, че гумите по-скъпи, друго - с нископрофилните гуми по-друса - като ти изпадат пломбите - зъболекарите и те скъпи....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар