Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кво рано бе аз тази неделя и аз ги цопнах,че бях зажаднял за тази гледка:
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз слагах зимните на 2ри март.. е какво да се прави тогава ми се наложи да изкарам колата, летните ще почакат

Коментар

Между другоко, колега mimo MS, нещо не ми харесват как стоят тия 16 ки на мареа.... дай да измислим нещо, на купето по- добре ще стоят :P ( майтапя се принципно)

Коментар

Insane написа:
          Между другоко, колега mimo MS, нещо не ми харесват как стоят тия 16 ки на мареа.... дай да измислим нещо, на купето по- добре ще стоят :P ( майтапя се принципно)
          ха колега недей така Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
          фиат мареа 103 понита
          спринтер 122 понита
          пасат с 90 умрели понита

Коментар

Рано още раноооо ще ви гледаме колите после наспрени пред блоковете затрупани със сняг Аз ще слагам летни гуми като взема джанти за стилото До тогава ше си търкалям с тези. Т.е. най-рано април-май..
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Зимните гуми на температури над 6-7-8 градуса на асфалта са още по големи галоши в сравнение с другите.....
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                Зимните гуми на температури над 6-7-8 градуса на асфалта са още по големи галоши в сравнение с другите.....
                T.e. всяка зима като се вдигне температурата около 10С трябва да слагам летни гуми ли?? Април-май месец все още държи към 10-15С и има вероятности да завали сняг или да има заледени участъци към по-планинските пътища. На такъв път в завой със 70-80 попаднал на лек снежец не ми се иска да съм със летни гуми. Ако ще въртиш само из града съм съгласен ама иначе както аз примерно имам почти 15к км от ноември насам...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

silversony написа:
                  van_dal написа:
                  И аз ги сложих, колкото и да вали не вярвам да натрупа, пък и за половин час работа с крика ги слагам обратно, млад съм и глупав, малко упражнения допълнително няма да ми навредят....Пернишкото ферари е с много добра джанта между другото.
                  и аз така.. а старите джанти на колегата бяха също добри и ме е яд , че се замислих дали да ги купя и накрая си взех тези :
                  То и аз съм с такива Иначе няма да си сложа летните гуми преди първата седмица на април... откакто карам само веднъж го направих тоя номер и после едвам съм излизал от гаража
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

На който зелето се е вмирисало да ги поставя.Моето се вмириса в Казанлък и ги поставих на Мареата ,но Бравото във В.Търново си стои със зимните тепърва зелето ще се затваря в буркани.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз моето зеле вече го изядох и още в събота, като се вдигнаха над 20 градуса температурите, махнах зимните гуми. Ако има някой ден със сняг оттук-насетне, колата няма да излиза от бокса, макар че какъв сняг може да има вече във втората половина на март и през април - от ден до пладне...
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Дават го да вали слаб сняг към края на месеца.Но нищо сериозно. Аз още не съм си купил летни гуми,ама в първите дни на април ще се случи и това и тогава веднага ги сменям.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

kiselo написа:
                          Април-май месец все още държи към 10-15С и има вероятности да завали сняг или да има заледени участъци към по-планинските пътища. На такъв път в завой със 70-80 попаднал на лек снежец не ми се иска да съм със летни гуми.
                          Лично аз предпочитам да карам 2-3-4-5-6-7 дена на сняг изключително внимателно, и то ако го има изобщо, отколкото 2-3 месеца на сухо или мокро и на риск......но все пак това е индивидуално решение, и всеки сам решава за себе си.....
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

До средата/края на април не ги пипам зимните. Като се сетя какъв сняг ни затрупа, един великден преди 6-7 години.
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Абе кво говорите София-Мофия.В Стара Загора снег не вали зимата,камоли през март или април.Днес беше 20 градуса тук.При тези температури е коштунство да караш със зимна гума.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

аз също си мисля че е време за летните вече.. но зависи и кой къде и как кара... ако сте постоянно на път може да се изчака още малко до април... аз за Баба Темпра имам да ожуля,изчистя едни болтове(не мога да намеря време тия дни ) и слагам 15-ките от Мареа
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X