Кво рано бе аз тази неделя и аз ги цопнах,че бях зажаднял за тази гледка:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ
Collapse
X
-
Insane написа:Между другоко, колега mimo MS, нещо не ми харесват как стоят тия 16 ки на мареа.... дай да измислим нещо, на купето по- добре ще стоят :P ( майтапя се принципно)фиат мареа 103 понита
спринтер 122 понита
пасат с 90 умрели понита
Коментар
-
Рано още раноооо ще ви гледаме колите после наспрени пред блоковете затрупани със сняг Аз ще слагам летни гуми като взема джанти за стилото До тогава ше си търкалям с тези. Т.е. най-рано април-май..Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Зимните гуми на температури над 6-7-8 градуса на асфалта са още по големи галоши в сравнение с другите.....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
silversony написа:van_dal написа:И аз ги сложих, колкото и да вали не вярвам да натрупа, пък и за половин час работа с крика ги слагам обратно, млад съм и глупав, малко упражнения допълнително няма да ми навредят....Пернишкото ферари е с много добра джанта между другото.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
На който зелето се е вмирисало да ги поставя.Моето се вмириса в Казанлък и ги поставих на Мареата ,но Бравото във В.Търново си стои със зимните тепърва зелето ще се затваря в буркани.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз моето зеле вече го изядох и още в събота, като се вдигнаха над 20 градуса температурите, махнах зимните гуми. Ако има някой ден със сняг оттук-насетне, колата няма да излиза от бокса, макар че какъв сняг може да има вече във втората половина на март и през април - от ден до пладне...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Дават го да вали слаб сняг към края на месеца.Но нищо сериозно. Аз още не съм си купил летни гуми,ама в първите дни на април ще се случи и това и тогава веднага ги сменям.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
kiselo написа:Април-май месец все още държи към 10-15С и има вероятности да завали сняг или да има заледени участъци към по-планинските пътища. На такъв път в завой със 70-80 попаднал на лек снежец не ми се иска да съм със летни гуми.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
аз също си мисля че е време за летните вече.. но зависи и кой къде и как кара... ако сте постоянно на път може да се изчака още малко до април... аз за Баба Темпра имам да ожуля,изчистя едни болтове(не мога да намеря време тия дни ) и слагам 15-ките от МареаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар