Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде да слагаме летните ЧЕПИЦИ

нека почна пръв аз ето ги летните гумета
    Прикачени файлове
    фиат мареа 103 понита
    спринтер 122 понита
    пасат с 90 умрели понита

летни гуми

не е ли малко раничко

Коментар

Рано е още! Киселото зеле е още в бидона. Докато не влезе в буркани съм със зимните ботуши. Преди около 5 години падна 30см сняг на 07.04. и се задържа 3 дни и то в град като Ямбол. Така че повтарям - рано е!
      Peugeot 301
      Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

нека падне пък тогава ще му мисля
        фиат мареа 103 понита
        спринтер 122 понита
        пасат с 90 умрели понита

Коментар

И аз мислех тая неделя да слагам "газарската" джанта, ама като гледам във vremeto.bg - 23.03 го дават -1С вечерта, а на 24 сняг... сега ше почакам и началото на дано началото на Април се оправи времето.
          FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Аз ги сложих още в събота (12.03.2011). Тая година повече сняг нямало да има.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
              и аз така чух
              фиат мареа 103 понита
              спринтер 122 понита
              пасат с 90 умрели понита

Коментар

В събота прогнозата е за сняг в София и Кюстендил...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Stefanaki написа:
                  ще ги слагам след Ичера - т.е. в началото на април. И на мен ми минаха такива мисли миналата седмица, но ги захвърлих бързо, защото миналата година един комшия бърза (точно по това време) да слага гъзарските джанти и на другия ден ми вика: -комши дай колата да ида, да взема жената от работа, че аз май избързах с гумите! дадох му я ко да го прая човека
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

И аз ги сложих. Не вярвам да има повече сняг за тая зима, но и да има, ще е за ден-два.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И аз ги сложих, колкото и да вали не вярвам да натрупа, пък и за половин час работа с крика ги слагам обратно, млад съм и глупав, малко упражнения допълнително няма да ми навредят....Пернишкото ферари е с много добра джанта между другото.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                        И аз ги сложих, колкото и да вали не вярвам да натрупа, пък и за половин час работа с крика ги слагам обратно, млад съм и глупав, малко упражнения допълнително няма да ми навредят....Пернишкото ферари е с много добра джанта между другото.
                        и аз така.. а старите джанти на колегата бяха също добри и ме е яд , че се замислих дали да ги купя и накрая си взех тези :
                        Прикачени файлове

Коментар

silversony написа:
                          van_dal написа:
                          и аз така.. а старите джанти на колегата бяха също добри и ме е яд , че се замислих дали да ги купя и накрая си взех тези :
                          и тези са добри
                          фиат мареа 103 понита
                          спринтер 122 понита
                          пасат с 90 умрели понита

Коментар

Рано ли е? Та аз летните не съм свалял цяла зима :D
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Миналата година ги сложих към 10-ти март и аз и на 13 ти или там първия понеделник след това сутринта в София и региона заваля сняг и наваля едни 10-15 см за 1 час.... Резултата беше чукнат преден капак и 100 лева за бояджия. Евентуално април месец .....

Коментар

Working...
                              X