trace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, трябва да отслабна рЕзко...!
Collapse
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
emzo написа:trace написа:Много ми е интересно на 6азата на какво ги твърдите тия неща?ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
-
Много добър начин за намаляване на излишното тегло е приемането на по-малко храна. Разбира се ефект би имало в дългосрочен план и то ако само си ограничил количеството на храната, без тренировки. По-качественото приемане на храна също е от голяма значение. Ще дам пример за това как ми подейства веднъж бавното ядене. Бях на около 15 години на село и винаги съм ял много бързо, което и сега го правя. Прочетох в една книжка на Петър Дънов колко добре е да се храниш бавно и реших на следващия ден да пробвам! На обяд, когато се надумквам за 10-ина минути и веднага ставам от масата, реших че ще дъвча много продължително храната. И така залче след залче, дъвчейки всяко едно докато не стане на каша в устата ми и чак след това го поглъщах. Беше непривично за мен да отделя толкова време в дъвчене, но се напънах, за да видя резултата. В крайна сметка се нахраних и заситих с осезаемо количество по-малко храна от обичайното и не ми беше тежко както обикновено, нямах нужда да полегна да ми се слегне храната. Като всеки ден отидох в гората за дърва по обичайният ми тогава маршрут, съответно на връщане с обичайното количество товар и като се прибрах това, което не ми се беше случвало до тогава е че ни чувствах никаква умора - все едно, че не съм излизал, а обикновено след такава работна разходка имах нужда да почина!Почувствах такъв прилив на енергия, че отидох и направих още един курс с дърва! След него вече почувствах известна умора, но дори и тогава чувствах, че имам сили за трети път! Направо бях поразен от ефекта на бавното ядене, като за съжаление това ми беше първия и единствен път, когато се храних по този начин. Не успях да си наложа поне засега да се раня бавно, въпреки че съм изпитал положителния ефект върху себе си. Все си казвам ще ям бавно и накрая все се надумквам като прасе....Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Слав написа:Ананасът засилва метаболизма.Ясно е, че няма да ядеш ананаси до припадък, но има пробиотици, които съдържат същите елементи и се приемат от 3 до 6 пъти на ден. В момента не мога да се сетя за името на продукта, но ще проверя. Не искам да е реклама затова ще ти пиша на лично тези дни, когато мина през магазина. Това, което знам е, че е напълно естествен продукт и една опаковка от 60 капсули (желатинови) струва 10 лева.От въпросният магазин аз си взимам LBB (Лактум Бациликус Булгарикус), защото е много полезен за чревната микрофлора (и не само), а в киселото мляко както всички знаем отдавна го няма== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Orcinus
SUS SCROFA е много интересен колега с мнения за нула време на фона на годините, в които е бил тук По темата на колегата за отслабването. Има една приказка - "Ти си това,с което се храниш"...За да свалиш килограми без да стресираш организма е сложно - трябва ти качествен диетолог, каквито трудно се намират в БГ. Повечето лекари хал-хабер си нямат за хранителни диети. Опитай да набиваш максимално количество плодове, забрави за месо, захари и подобни неща. И пий много вода. Ама много. С нея по-лесно усвояваш и вадиш всичко от организма. И пий колкото можеш повече витамини. Особено витамин "C", за да си пазиш имунната система стабилна докато слабееш. И по 10 хапчета на ден да пиеш (10 по 100мг=1гр), нЕма да се пУашиш. Най-голямата измама на фармацевтичната индустрия е колко е опасно да се пият витамини. Знаеш ли например, че организмът ти, за да създаде адреналин в дадена ситуация, разгражда моментално част от наличния витамин "C" за тази цел? Изобщо, колеги, пийте колкото можете повече витамини, дали ще ги ядете под формата на лимони или портокали, ваша си работа. Или с таблети, м/у другото в едно плодче киви има мнооого пъти повече витамин "C", отколкото в един портокал/лимон. И ми е много чудно, ем не ядеш хлЕБ, ем си надебелЕл до 100 кг. Хапове за повишаване на тегло с цел щанги или подобни ли си зобил?ЕДИТ:Тва с Кока-кола и други производни газирани напитки и с бира по толкова на ден си е само по себе си фактор, от който ще страдаш много след време и без да ти се налага служебно да изпълняваш "падни-стани". Не, че и аз не го правя. Но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРЕДНО. И като отслабнеш, яж правилно, максимално количество органична храна (плодове, зеленчуци)...Знаете ли, колеги, че в Япония заболяванията от рак при жените, например, са под 1%, точно, защото ядат основно сурова и органична храна? Аз наскоро го четох в разни бумаги и останах като гръмнат...
Коментар
-
Сотирофф, ше се поболееш от рЕзко отслабване и няма да се чувстваш добре доста време след това!Не се ограничавай в храната, яж си каквото ти е кеф, НО:- яж по-често и по-малко;- ставай гладен от масата;- не пий нищо 10-15 мин. преди/след ядене или докато се храниш;- яж най-малко три часа преди лягане;- спортувай активно и наблягай на кардио;Всичко останало е излишно....
Коментар
-
emzo написа:Абе в спорта е истината, за 3месеца от 1км. пробег да почнеш, до 10км ще стигнеш.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Orcinus написа:SUS SCROFA е много интересен колега с мнения за нула време на фона на годините, в които е бил тук По темата на колегата за отслабването. Има една приказка - "Ти си това,с което се храниш"...ЕДИТ:основно сурова и органична храна? Аз наскоро го четох в разни бумаги и останах като гръмнат...ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар