Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, трябва да отслабна рЕзко...!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я па изядох преди 10 мин един котлет със зелева салата..... малиии т’ва са 3 часа след 18.00Въъъх, ся няма да изгоря мазнУ .....
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Я па изядох преди 10 мин един котлет със зелева салата..... малиии т’ва са 3 часа след 18.00Въъъх, ся няма да изгоря мазнУ .....
      зависи какво целиш, ако искаш да качваш може да ядеш и по-късно. Ти се базикаш ама вечерта трябва да се внимава какво се яде че много лесно се лепи. Хубаво е да се прави и кардио и то на гладко, тогаво е най-ефикасно за топене на мазнини.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

msotiroff написа:
        Immortal написа:
        Брат ми от 100 оки стана 75 за около два месеца по следния начин:1. Гаджето му го остави2. Почна да пуши3. Спря да яде хлябС нищо друго не е променил начина си на живот.
        Дидо, ти ме разби с тая теория Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 , но в случая нема как да ми помогне, защото:1. Гаджето няма как да ме зареже2.Пушенето е последното нещо, което ще започна3.Хлеб така или иначе не ям...
        emzo написа:
        Напълно възможно, но трябва:- 6 хранения на ден, разпределени наравно през не повече от 3 часа- всяко хранене да съдържа белтъчини- въглехидрати само в първата част на деня- пълно премахване на плодове и бира и газирано- да имаш кардио активност с интервал не повече от 48 часа- да имаш зареждащ ден с комплексни въглехидрати на всеки 6 денаАко досега си приемал 4000калории и изведнъж решаваш, че ще отслабваш, ти започваш да ядеш по-малко.Примерно падаш на 1500 калории, организма се стресира, сваля 5-6-7кг и влиза в застой, затова трябва да спазваш горните условия.Здравословно е до 4-5кг. на месец.Аааа и още нещо, колкото повече са излишните килограми, толкова по-лесно се свалят.На първо място храната, на второ място сънят, на трето тренировките, а хапчетата са няк’ви си нищожни 4-5%п.с. а за бягането си има техники, за подобряване на издръжливостта, но там си е строго индивидуално.
        Колега, съветите са мн полезни, но няма как да ям 6 пъти дневно, просто работата ми е такава, че понякога не ми остава време дори "да пусна една вода"... Иначе другите условия мога да ги спазвам... А с мен точно това се случи - стрес за организма, отслабване от 104 на 97кг за нула време и после яко застой, няма мърдане ни нагоре, ни надолу...
        jenshen73 написа:
        ... Не може човек дето не знае как да ходи пеш, да хукне да бяга....
        Много точно... Аз дори не ходя пеш, цял ден съм с колата, вечер се прибирам и пак сядам, но пред телевизора... Не знам, може би не бягам както трябва, защото въздух имам, но се уморявам. Примерно от сън да ме вдигнеш мога да ти изплувам 2-3 км, но не мога да избягам дори 1км... Просто се уморявам след 4-5 минути тръскане на сланинките по стадиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        Точно като почнеш да пушиш отслабваш по-бързо от всички методи.
        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Мога да напиша книга за отслабването. На два пъти съм отслабвал по 10-15 кг. и след това съм задържал достигнатото, желано тегло в продължение на години. Първият път беше отдавна, още като студент. Тогава от 84 свалих на 74 кг. и задържах тези килограми 3-4 г. След това качих 5-6 кг. и станах 80 кг. Това са и килограмите ми, с които завърших училище и може би бяха оптимални за тези години, в които спортувах много. След като се ожених, успях да стана бавно и полека 95 кг. След като осъзнах на какво съм заприличал, пак свалих на 80. НО: не за кратък срок, а в рамките на година, т.е. по около килограм и нещо на месец. Вече 5-6 години съм 80 кг. +- 1 кг. Тази година дори мисля да сваля още малко, защото се чувствам по-добре, когато съм лек.Моят метод е много лесен и не е свързан с почти никаква промяна в хранителните навици: пак ям и пия това, което обичам, но в по-малки дози. Проста работа . За начало е необходимо да записвате в продължение на около седмица всичко, с изключение на вода, което поглъщате. Добросъвестно и точно. Ще се ужасите, като видите списъка. Е, след това започвате да намалявате от всичко. В началото по-бавно, а след това с по-бързи темпове. Изпиваш 3 бири? Нека стане една. Изяждаш 5 филии хляб - нека бъдат две. На обед изяждаш две пържоли - нека бъде една. За десерт по различно време през деня хапваш 3 вафли и 2 кроасана- нека бъдат 2 вафли и един кроасан. Обичаш банани - супер, но изяж два вместо три на ден. Ами това е. С времето и според организма сами ще прецените какво е количеството, при което задържате вече достигнатите килограми. И златното правило: ставайте от масата гладни, засищането идва малко по-късно, след 10-ина минути.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

BO, много ми допада твоя метод с назобването Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Наистина ми е нужно само за бягането на физическия изпит... Не е нужно да задържам добрата форма или ниското тегло... Допинг тест няма да има, така че не изключвам и този вариант, но се съмнявам, че с един Ефедрин малко преди изпита ще направя чудеса...Просто го правя от нужда, а не от суета... Гледах и медикамент, който потиска глада, засилва метаболизма и така топи мазнинките, но тогава не знам дали ще мога да работя, камо ли да имам сили за тренировки...
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Ананасът засилва метаболизма.Ясно е, че няма да ядеш ананаси до припадък, но има пробиотици, които съдържат същите елементи и се приемат от 3 до 6 пъти на ден. В момента не мога да се сетя за името на продукта, но ще проверя. Не искам да е реклама затова ще ти пиша на лично тези дни, когато мина през магазина. Това, което знам е, че е напълно естествен продукт и една опаковка от 60 капсули (желатинови) струва 10 лева.От въпросният магазин аз си взимам LBB (Лактум Бациликус Булгарикус), защото е много полезен за чревната микрофлора (и не само), а в киселото мляко както всички знаем отдавна го няма
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                Ананасът засилва метаболизма.Ясно е, че няма да ядеш ананаси до припадък, но има пробиотици, които съдържат същите елементи и се приемат от 3 до 6 пъти на ден. В момента не мога да се сетя за името на продукта, но ще проверя. Не искам да е реклама затова ще ти пиша на лично тези дни, когато мина през магазина. Това, което знам е, че е напълно естествен продукт и една опаковка от 60 капсули (желатинови) струва 10 лева.От въпросният магазин аз си взимам LBB (Лактум Бациликус Булгарикус), защото е много полезен за чревната микрофлора (и не само), а в киселото мляко както всички знаем отдавна го няма
                Ако може напиши всичко тук, а не на ЛС.Искаме и ние да разберем
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

snake написа:
                  ....
                  Наистина брака вреди много на мъжете и на някой жени! :D Преди 16 години като се ожених бях 68 кг., а сега 93! Добре ме гледат! Нали съм заврян зет не мога да се оплача.
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

Разбрах, че Мишо се интересува само да покрие норматива, но все пак темата стана тема за отслабването - нещо, което касае изключително много хора. В допълнение към предишното си мнение ще напиша, че за да намалите теглото си и трайно да го задържите, е необходимо да сте напълно наясно какво изяждате и да сте честни към себе си. Затова яжте точно определен брой пъти на ден и нито хапка повече. Аз ям точно по три пъти на ден. Не казвам, че това е оптималното за всички, но за мен е. Колкото по-рано е последното ядене за деня, толкова по-добре.Почти всички хора с наднормено тегло казват: "Аз не ям много, на мен всичко ми се лепи." 99% от тях се самозаблуждават по този начин. Дебел концлагерист няма, всичко е от яденето.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Жената ползва някакви китайски хапчета за отслабване. За месец и половина свали 7-9 килограма. Също така доста намали и храната. Ако беше почнала да спортува нещо сигурно щяха да са повече ама... Мисля, че опаковката беше от 36 хапчета по 1 за ден. Цената беше към 35 лева.Тези хапове влияеха на някаква жлеза и губиш апетит като ги пиеш.Ако имаш интерес, довечера ще я питам как им беше името и ще пиша
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колега,ето няколко съвета:1.Задължително пий много вода: на всеки килограм по 30 грама вода (100кг - 3 литра)2.задължително хранене на 3 часа3.Не смесвай въглехидрати с белтъчини4.Гледай въглехидратите да ги ядеш сутрин до обяд5.ограничи количеството6.яж вечер до 19 ч.(спри алкохол,газирано, натурални сокове)
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

msotiroff написа:
                          BO, много ми допада твоя метод с назобването Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Наистина ми е нужно само за бягането на физическия изпит... Не е нужно да задържам добрата форма или ниското тегло... Допинг тест няма да има, така че не изключвам и този вариант, но се съмнявам, че с един Ефедрин малко преди изпита ще направя чудеса...Просто го правя от нужда, а не от суета... Гледах и медикамент, който потиска глада, засилва метаболизма и така топи мазнинките, но тогава не знам дали ще мога да работя, камо ли да имам сили за тренировки...
                          Внимавай само да не получиш инфаркт. Да се назобиш с ефидрин, да бъдеш с наднормено тегло и да правиш тестове за издръжливост е като да сложиш двигател на пунто във волга, да му сипеш сто октанов бензин и да минеш пътя София- Бургас с оборотомер на 6500.................Запомнете, че зобът е само за спортисти, при тях сърдечния мускул е доста трениран и пак им вреди!
                          ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Интересна тема."3. Спря да яде хляб ""чета че пиеш "само "2 бири на ден, което в твоя случай е много, спри да ядеш хляб,тестени изделия, сладко !По възможност вечер не яж или ако ядеш да е преди 18.00часа.""Напълно възможно, но трябва:- 6 хранения на ден, разпределени наравно през не повече от 3 часа- всяко хранене да съдържа белтъчини- въглехидрати само в първата част на деня- пълно премахване на плодове и бира и газирано- да имаш кардио активност с интервал не повече от 48 часа- да имаш зареждащ ден с комплексни въглехидрати на всеки 6 денаАко досега си приемал 4000калории и изведнъж решаваш, че ще отслабваш, ти започваш да ядеш по-малко. ""Спри тази тъпа бира, не докосвай хлЕб и всички негови производни. Никакво пържено, никакви кашкавалчета и мазни сирена, масло, маргарини и тем подобни тъпни.Пълен стоп на продукти съдържащи рафинирана захар-сладкиши, сокчета /и натуралните/, газирани бълвочи. ""И второ много важно също - никакво газирано, под каквато и да е форма.""Истината е че трябва да се ограничат тестените изделия, сладкото и газираното, и най-важното последното ядене да ти е някаде към 6-7 часа"Много ми е интересно на 6азата на какво ги твърдите тия неща?От 18 годишен си стоя на 70кг. напук на всички твърдения по-горе. Водя възможно най-нездравословен начин на живот и ям пак така.Минимум 2л Кока-кола на ден, захар, пържено, хля6, месо, луканки, никакъв режим, мога да ям 2 пъти на ден, мога и 4, може да о6ядвам в 1, може и в 5, все тая.Редовно си ям 1-2 часа преди лягане. Не спортувам, освен разходки на Витоша.За мен всичко опира до количеството - ако искате да отсла6нете почвате да ядете по-малко, а не това да не ядеш, онова да не ядеш.И за 6ирата - шефчето дето е 60 кила, до о6яд вече е мушнал 4 литровки Ариана. И така 10 години, пък не е мръднал грам.Истината е в последния а6зац на статията:http://store2.data.bg/trace/Pics/Sni...20page%202.jpg
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                              Интересна тема."3. Спря да яде хляб ""чета че пиеш "само "2 бири на ден, което в твоя случай е много, спри да ядеш хляб,тестени изделия, сладко !По възможност вечер не яж или ако ядеш да е преди 18.00часа."%202.jpg
                              Имаш глисти)))))))))))))))Аз ги твърдя от личен опит. Колкото хора, толкова различни метаболизми и телесни структури.И аз имам един колега като теб. Хапва добре, но не пълнее. Викам му "малкия с голямото гърло". А и колегата иска да отслабне по-бързичко.Съветите ти са добри, но да ги практикуваш поне 10 години, тогава може и да усетиш някакъв ефект.
                              ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

trace написа:
                                Много ми е интересно на 6азата на какво ги твърдите тия неща?
                                Науката е измислила термина метаболизъм, радвай се, че твоят е бърз и не съди по него за другите хора.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X