Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, трябва да отслабна рЕзко...!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе аз пак ли влязох в бг-мамма п.п. намери некоя булка мераклийка - яка кака - и сех, сех, сех - ефект може да няма, ама ще ти е приятно... другото си е живо издевателство....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Колега преди почти вече 2 години "отседнах" в Болница за период от 1 месец , кофти. На влизане бях 98 кила на излизане 138 ЧЕСТИТ СБОР . точно за месец и половина 2 успях да сваля до 103килограма без никакви диети и хапчета /избягвах хляба/, много е важен активния спорт. Цаката беше там че има достатачно време и възможност да ям само плодове и месо /пилешко/ и посещаване на стадиона всеки дена кросче /както казват бавно и славно/ Факт е че свалих тези килограми само с това ! И то без дори да се лишавам от по хапването на сладко Ако искаш мога да споделя г/д каква ми беше "програмата" ! Обаче волята трябва да е доста голяма

Коментар

Immortal написа:
        Брат ми от 100 оки стана 75 за около два месеца по следния начин:1. Гаджето му го остави2. Почна да пуши3. Спря да яде хлябС нищо друго не е променил начина си на живот.
        Дидо, ти ме разби с тая теория Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 , но в случая нема как да ми помогне, защото:1. Гаджето няма как да ме зареже2.Пушенето е последното нещо, което ще започна3.Хлеб така или иначе не ям...
        emzo написа:
        Напълно възможно, но трябва:- 6 хранения на ден, разпределени наравно през не повече от 3 часа- всяко хранене да съдържа белтъчини- въглехидрати само в първата част на деня- пълно премахване на плодове и бира и газирано- да имаш кардио активност с интервал не повече от 48 часа- да имаш зареждащ ден с комплексни въглехидрати на всеки 6 денаАко досега си приемал 4000калории и изведнъж решаваш, че ще отслабваш, ти започваш да ядеш по-малко.Примерно падаш на 1500 калории, организма се стресира, сваля 5-6-7кг и влиза в застой, затова трябва да спазваш горните условия.Здравословно е до 4-5кг. на месец.Аааа и още нещо, колкото повече са излишните килограми, толкова по-лесно се свалят.На първо място храната, на второ място сънят, на трето тренировките, а хапчетата са няк’ви си нищожни 4-5%п.с. а за бягането си има техники, за подобряване на издръжливостта, но там си е строго индивидуално.
        Колега, съветите са мн полезни, но няма как да ям 6 пъти дневно, просто работата ми е такава, че понякога не ми остава време дори "да пусна една вода"... Иначе другите условия мога да ги спазвам... А с мен точно това се случи - стрес за организма, отслабване от 104 на 97кг за нула време и после яко застой, няма мърдане ни нагоре, ни надолу...
        jenshen73 написа:
        ... Не може човек дето не знае как да ходи пеш, да хукне да бяга....
        Много точно... Аз дори не ходя пеш, цял ден съм с колата, вечер се прибирам и пак сядам, но пред телевизора... Не знам, може би не бягам както трябва, защото въздух имам, но се уморявам. Примерно от сън да ме вдигнеш мога да ти изплувам 2-3 км, но не мога да избягам дори 1км... Просто се уморявам след 4-5 минути тръскане на сланинките по стадиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Внимавай с препоръчаните режими, да не отслабнеш накрая с 21 грама и да спреш завинаги да отслабваш.)))))))))))В никакъв случай не спирай да ядеш плодове, защотото накрая няма да можеш да покриеш физическия тест. Няма да имаш сили за нищо.Спри тази тъпа бира, не докосвай хлЕб и всички негови производни. Никакво пържено, никакви кашкавалчета и мазни сирена, масло, маргарини и тем подобни тъпни.Пълен стоп на продукти съдържащи рафинирана захар-сладкиши, сокчета /и натуралните/, газирани бълвочи. Пълен стоп на свинско месо, и всякакви колбаси освен пилешки филета.Наблягаш на зеленчуци и пилешко месце, като може да хапваш и картофи, грах и ориз манджиЧКИ, умерено разбира се. Плодове също/без банани/. Пий мноооого вода.Яко пътека / минимум 50 минути/, ако можеш се обличай с някакво горнище, да се потиш като прасе, но внимавай да не ти става лошо, да не прегрееш, че е кофти за сърцетупЪТ.)))))))))))))))))) Задължително прави "железа", като правиш увеличиш повторенията /15-20/ и намалиш тежестите. Ходи пеша колкото се може по-вече.Еми това е пич. При мен сработи точно за три месеца надолу с 15, но ми падна физическата сила малко, но не увеличих издръжливостта. Недей да гладуваш и да тренираш, това е смърт, освен, ако не се зобкаш, но дори и тогава е гадост.Не слушай много хора, които използват сложни термини, като комплексни въглехидрати, зареждане, и смятат калории с калкулатор........................................ ..... )))))))))))))))Успех.
          ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

Е, ако ще е само заради бягането, защо примерно в деня на изпита не се назобиш с някакви стимуланти и след това ще си само няколко дни в несвяст, ама всичко ще е отминало Това естествено ако си физически здрав, за да не паднеш на 20 метра преди финала и да те изнасят с линейки от пистата
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Много сложни термини(зобене, несвяст) използваш бе ВО, да не ги смяташ с калкулатор ? Най-лесно да е да си плати за изпита, не мислиш ли ? Хем няма да се мъче, хем ще е постигнал целта си !
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Много сложни термини(зобене, несвяст) използваш бе ВО, да не ги смяташ с калкулатор ? Най-лесно да е да си плати за изпита, не мислиш ли ? Хем няма да се мъче, хем ще е постигнал целта си !
                Ам така де.Все пак за едното могат да те изключат, ако се пробваш да подкупиш директно някой, а другото си е косвена измама А и да добавя. След като вземеш необходимите стимуланти идва момента с обратния проблем. Имаш мускули, ама не можеш да си поемеш въздух.В този момент има и друг стимулант. Зареждаш се с инхалатор за астматици от аптеката и като усетиш момента на недостиг на кислород буташ няколко дози и както си се запъхтял, все едно нещо те удря в главата и излиташ Пробвано и действа. Просто да знаеш ако минеш на този вариант.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Както са казали хората ЗОБ ДО ГРОБ Назоби се зверски и ако ще да си 200 кила пак ще вземеш изпита.Един познат искаше да става военен и преди изпита по бягане взе т.нар. стимуланти и вика другите спряха на бягат,а аз още продължавам дори и след финала.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

тичане рано сутрин на гладно до скъсване буквално преди и след тичане зимане на аминокиселини ядене яко на плодове намаляване на хлабя и не яж по часово ами си разбъркай програмата да кажем закусваш 1ния ден в 12 на обяд а обядваш в 3 и такива работи и също вечер пак бягане и пак нагладно и не като си изморен след бягане да нападаш храната за последно ;д

Коментар

http://www.dieti.hapcheto.com/%D0%B4...B5Колега, надявам се и това да ти е от полза

Коментар

Рязкото отслабване задължително води до ускорено отлагане на плаки по кръвоносните съдове в сърцето и оттам до изключително повишен риск от инфаркти. Товабеше казал лично Чирков на майка ми при сърдечната и операция!Помисли добре преди да го направиш или се консултирай задължително с лекар, ама с лекар а не с няой занаятчия.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Спри хляб, спагети, тесто като цяло, всякви тестени крекери и мекери. Никакъв алкохол, ама никакъв. Той специално се лепи като храчка на паркет. Никакво сладко. Яж умерено по 3-4 пъти дневно, може и повече, но по малко. Наблягай на плодове без банани. От зеленчуците спри картофите или поне ги ограничи доста. Пий повече вода, дори когато си гладен пий вода.
                          Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Аз бих ти препоръчал много прости неща. На първо време спри хляба. Свиква се точно за една седмица. А и като го спреш, ще се учудиш колко по-вкусно е всичко. И второ много важно също - никакво газирано, под каквато и да е форма.

Коментар

И газираното избягвай! Избягвай всякакви сокове и нектари от купешките. В тях има всичко друго, но не и сок. Само фреш!Ако има къде да ползваш сауна, но с мярка, също е добре.
                              Няма начин да няма начин!

Коментар

Истината е че трябва да се ограничат тестените изделия, сладкото и газираното, и най-важното последното ядене да ти е някаде към 6-7 часа, и яко тренировки и тичане. Така се свалят кила, но рязно няма как да свалиш кила, трябва много постоянство и воля.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X