Плащат ти 80 % и ти оставят колата ... но съм на 90 % сигурен, че няма да ти я пишат тоталка ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето първо по-сериозно ПТП :(
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Щом има скъсан носач и такива поражения по предницата,би трябвало да е тоталка.Преди,а можеби и сега още някои хора си търсеха по високи бордюри зада могат кото нацелят гумите да се скъса носача.Това я прави автоматично тоталка,поне така беше преди,но мисля,че и сега е така.Нека колегата в сряда да каже.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Колега, носачът е здрав, ако съм го споменал някъде, че е бил скъсан ми е от пръв поглед. Здрав е, но ми се струва усукан. Това, за което ще се хванат за "Тотал щета" ще са макферсона и рейката(ох то пък да беше само това), скоростна кутия, полуоска, вътрешния трипод, маншон, стабилизиращата щанга и т.н.. Прекалено много дребни части, на които като им теглиш чертата ще излезнат повече пари от ЗАСТРАХОВАНАТА ми сума . @Ichkin, ами те ако ми изплатят 80% от застрахованата сума и ми я оставят, аз ще я продам на части и ще съм на далавера ? Нещо не виждам логика
Коментар
-
Тая кола няма начин да излезе тоталка. Доказването на крив макферсон ,носач и накрайник/рейка ако не са счупени или видимо усукани стават само след качване на стенд за сходимост и с документа от там може да се претендира за тези части. На тая кола си трябва втори оглед на демонтирани калник,броня,гума и още дреболии.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Тая кола няма начин да излезе тоталка. Доказването на крив макферсон ,носач и накрайник/рейка ако не са счупени или видимо усукани стават само след качване на стенд за сходимост и с документа от там може да се претендира за тези части. На тая кола си трябва втори оглед на демонтирани калник,броня,гума и още дреболии.
Коментар
-
Ако за един счупен носач и скъсан маншон пишат тотална щета,още утре отивам да си направея пълно каско на бравото ако ми направят де че е старичко.Ама щом на това Палио са направили сигурно ще ме отразят.Колега за 150лв колата ти е 6.Е и едно стендче за още 20-30лв.По важно е,че сте добре ти и майка ти.Ходи си лей куршум нейде.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Ако за един счупен носач и скъсан маншон пишат тотална щета,още утре отивам да си направея пълно каско на бравото ако ми направят де че е старичко.Ама щом на това Палио са направили сигурно ще ме отразят.Колега за 150лв колата ти е 6.Е и едно стендче за още 20-30лв.По важно е,че сте добре ти и майка ти.Ходи си лей куршум нейде.
Коментар
-
И аз съм имал подобни проблеми със застрахователите .... просто никъде в договора за автокаско няма яснота и точност които трябва да плати за огледа ако се изискват средства като при тебе ... мен един път даже ме караха вадих нещо като кардиограма за амартисиора ама поне колата ми се движеше и можех да маневрирам ами ти не знам .... иначе колкото до катастрофата няма какво да се притесняваш важното че сте живи и здрави ...Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
ChosenOne написа:И аз съм имал подобни проблеми със застрахователите .... просто никъде в договора за автокаско няма яснота и точност които трябва да плати за огледа ако се изискват средства като при тебе ... мен един път даже ме караха вадих нещо като кардиограма за амартисиора ама поне колата ми се движеше и можех да маневрирам ами ти не знам .... иначе колкото до катастрофата няма какво да се притесняваш важното че сте живи и здрави ...
Коментар
-
Ichkin написа:Басирам се, че просто скобата е изпуснала или е скъсан маншона 5те лева бас остават :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар