Ще видим утре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето първо по-сериозно ПТП :(
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Никъде не видях да си писал, че си викнал мобилните групи на застрахователя на място ... това е било най-важното ... дано да си го направил !Иначе ... радвай се, че удара не е бил от страната на майка ти и ... винаги като караш други хора, с 1 идея бъди по-внимателен Жив и здрав и успех в правенето ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Никъде не видях да си писал, че си викнал мобилните групи на застрахователя на място ... това е било най-важното ... дано да си го направил !Иначе ... радвай се, че удара не е бил от страната на майка ти и ... винаги като караш други хора, с 1 идея бъди по-внимателен Жив и здрав и успех в правенето ...
Коментар
-
Колега важното е че си добре, колата ще си я оправиш си мисля аз , относно каското, работила съм със Уника и със ДЗИ/служебните камиони бяха застраховани там/ и с двете компании съм нямала почти никакъв проблем, важното е в случая да имаш малко търпение- в БГ нещата стават бавно та днес като отидеш на оглед носи всички документи/големия талон на колата!!!, копие от протокола на ПТП-то лични документи/ и след как ще ти направят снимките на колата и ако застрахователя е разбран виж как ще се разберете срока на изплащане на обезщетението, той може да задвижи нещата по-бързичко. Успех ти пожелавам.
Коментар
-
Колега, тоя перничанин наистина е карал с 50, но в момента на удара, но когато те е видял и е натиснал спирачката е бил поне със 100 км/ч.Важното е, че сте живи и здрави, а кола си купува и ламарини се правят!Последният път, кагато имах работа със застраховател почти ми се скараха, че колата не е в сервиза. Имали 10 дневен срок за отстраняване на щетата!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Благодаря колеги за отговорите Днес отидох при застрахователите с дадените документи Талон(на колата), лична карта, СУМПС, АКТ(понеже талона ми го взеха), веднага в офиса на ДЗИ ме посрещна "Сътрудник щети", беше много учтив .Заведе ме на Военна рампа в нещо си на ДЗИ, от там за набързичко за 5 минути се оправихме и се разбрахме да огледат колата на място в сряда(сега трябва да измислям как да я дигна, та да се вижда отдолу всичко ! Та така... имам надежда, за сега съм доволен Най-лошото е, че туко що като се прибирах, видях, че под колата има МАСЛО и си капе...капе. Маслото е от скоростната кутия, на пръв поглед ми се видя, че полуоската всякаш се е отчупила от скоростната кутия и маншона(със все скобата, маншона ми държи маслото) и той... и така, надеждите ми стават все по-малко Рейката и тя изглежда леко деформирана...(накрайника)
Коментар
-
... аз искам да се включа за изясняване на ситуацията около удара. познавам добре мястото кадето е станало. първо колегата няма право на ляв там. а за скороста на перничанина, като се има предвид че на 50 метра от отбивката за Бриколажа има кръстовище, едва ли е карал с повече от 70км/ч което е нормално за там... :D успех с ремонта колега и дано скоро пак да си на пътя! :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
petio4528 написа:Колега тая кола ще е тоталка.При тези поражения съм сигурен,че никой застраховател няма да я прави.И можеби така е по добре.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар