Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето първо по-сериозно ПТП :(

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще видим утре
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Това дето си написа,че го няма в България-има го.Застрахователите плащат по ценови листи за нови части.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Амортисьора и той сигурно е крив след такъв удар, но само стенд на предницата с наклони и всичкото му ще покаже
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Най-хубавото в цялата работа е,че и Пренишката пенюга си е потрошил каруцата.Ще я поправиш.Колкото ти дадът от каското толко.Потърси от някъде такава кола на части и спазари повчето части и да ти направят цена и си готов.Ако не можеш да се пазариш ми се обади на мен
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Никъде не видях да си писал, че си викнал мобилните групи на застрахователя на място ... това е било най-важното ... дано да си го направил !Иначе ... радвай се, че удара не е бил от страната на майка ти и ... винаги като караш други хора, с 1 идея бъди по-внимателен Жив и здрав и успех в правенето ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

pecata написа:
              Това дето си написа,че го няма в България-има го.Застрахователите плащат по ценови листи за нови части.
              И слагато % овехтяване, според годините на колата ... не подвеждай хората, колега - с най-добри чувства
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ремонта ти е един - максимум два дена, стига да имаш нужните знания и инструменти.

Коментар

Ichkin написа:
                  Никъде не видях да си писал, че си викнал мобилните групи на застрахователя на място ... това е било най-важното ... дано да си го направил !Иначе ... радвай се, че удара не е бил от страната на майка ти и ... винаги като караш други хора, с 1 идея бъди по-внимателен Жив и здрав и успех в правенето ...
                  Колега, знам процедурите при ПТП със застрахователите. Вчера беше неделя, веднага след удара звъннах на 112 да викна КАТ, след това звъннах на управитела на ДЗИ! Думите му бяха: "Имаш право на безплатна пътна помощ, обадете се да я закарате до вас и утре елате на оглед". Извинявай, но вчера ми беше безплатна пътната помощ, днес няма да ми е! Както и да е, имам право на ОГЛЕД НА МЯСТО, ако колата неможе да се движи на собствен ход и си го взех Тоест след малко идват

Видеорегистратори

Коментар

Колега важното е че си добре, колата ще си я оправиш си мисля аз , относно каското, работила съм със Уника и със ДЗИ/служебните камиони бяха застраховани там/ и с двете компании съм нямала почти никакъв проблем, важното е в случая да имаш малко търпение- в БГ нещата стават бавно та днес като отидеш на оглед носи всички документи/големия талон на колата!!!, копие от протокола на ПТП-то лични документи/ и след как ще ти направят снимките на колата и ако застрахователя е разбран виж как ще се разберете срока на изплащане на обезщетението, той може да задвижи нещата по-бързичко. Успех ти пожелавам.

Коментар

Колега, тоя перничанин наистина е карал с 50, но в момента на удара, но когато те е видял и е натиснал спирачката е бил поне със 100 км/ч.Важното е, че сте живи и здрави, а кола си купува и ламарини се правят!Последният път, кагато имах работа със застраховател почти ми се скараха, че колата не е в сервиза. Имали 10 дневен срок за отстраняване на щетата!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Благодаря колеги за отговорите Днес отидох при застрахователите с дадените документи Талон(на колата), лична карта, СУМПС, АКТ(понеже талона ми го взеха), веднага в офиса на ДЗИ ме посрещна "Сътрудник щети", беше много учтив .Заведе ме на Военна рампа в нещо си на ДЗИ, от там за набързичко за 5 минути се оправихме и се разбрахме да огледат колата на място в сряда(сега трябва да измислям как да я дигна, та да се вижда отдолу всичко ! Та така... имам надежда, за сега съм доволен Най-лошото е, че туко що като се прибирах, видях, че под колата има МАСЛО и си капе...капе. Маслото е от скоростната кутия, на пръв поглед ми се видя, че полуоската всякаш се е отчупила от скоростната кутия и маншона(със все скобата, маншона ми държи маслото) и той... и така, надеждите ми стават все по-малко Рейката и тя изглежда леко деформирана...(накрайника)

Видеорегистратори

Коментар

... аз искам да се включа за изясняване на ситуацията около удара. познавам добре мястото кадето е станало. първо колегата няма право на ляв там. а за скороста на перничанина, като се има предвид че на 50 метра от отбивката за Бриколажа има кръстовище, едва ли е карал с повече от 70км/ч което е нормално за там... :D успех с ремонта колега и дано скоро пак да си на пътя! :D
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Ма ти знаеш ли колко бегат пернишките голфове а?

Коментар

Колега тая кола ще е тоталка.При тези поражения съм сигурен,че никой застраховател няма да я прави.И можеби така е по добре.
                              ex. punto elx 1.2i
                              Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
                                Колега тая кола ще е тоталка.При тези поражения съм сигурен,че никой застраховател няма да я прави.И можеби така е по добре.
                                Колега, и на мен така ми се виждат нещата, колкото и да ми е жал Но както каза ти, май наистина ще е по-добре. Не ми ясно при отчитате от Застрахователите "Тотал щета", какви са процедурите? Изплащат ми на колкото ми е оценена и ми я взимат ли?

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X