Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето първо по-сериозно ПТП :(

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега аз разбрах,че е скъсан носача.Значи ще ти направят 2 дори може и 3 огледа.Важното е там кадето ще я оглеждат да споменът всички щети по колата,да дори може да и свалят калниците.Гледай добре какво ще пишат като щета и ако пропуснат нещо,да им напомниш.А колкото за плащането на колите,има си справочник колко е струвала като нова,от там се смятат на колко да ти е застраховат и съответно колко ще получиш при тоталка.А колкото до доверен сервиз,мисля,че той е само за коли до 5 или 10 г не помня точно.А отностно далаверите те се правиха-правят на скъпи коли например Алфа,Либра,на големи модели който си заслужават,за нашите няма смисъл.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
      Колега аз разбрах,че е скъсан носача.Значи ще ти направят 2 дори може и 3 огледа.Важното е там кадето ще я оглеждат да споменът всички щети по колата,да дори може да и свалят калниците.Гледай добре какво ще пишат като щета и ако пропуснат нещо,да им напомниш.А колкото за плащането на колите,има си справочник колко е струвала като нова,от там се смятат на колко да ти е застраховат и съответно колко ще получиш при тоталка.А колкото до доверен сервиз,мисля,че той е само за коли до 5 или 10 г не помня точно.А отностно далаверите те се правиха-правят на скъпи коли например Алфа,Либра,на големи модели който си заслужават,за нашите няма смисъл.
      "Доверен сервиз", когато си правех каското ми казаха, че застрахователната премия трябва да е 400+ лв.. е, така щеше да е супер, ама...
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

А не може ли, да ми платят частите? А ремонта аз сам да си го направя вкъщи.

Коментар

nelegalniq написа:
          Колега, то това е процедурата. Ще ми изплатят часите ХХХ лв и ремонта си остава за моя сметка(т.е. както мога, ако мога - сервиз, ако мога - сам ). "Доверен сервиз" е клауза в договора, при която, при постъпване на ПТП, застрахователите взимат колата и я карат на оторизиран сервиз(в случая - на фиат), ремонтират я и ти я връщат.

Видеорегистратори

Коментар

Колеги, имам проблем със свалянто на калника(десен), май ми е за нитен за прага... гледах в ЕПЕРА, но не разбрха много много, трябва ли да отнитя и прага? Някой запознат?

Видеорегистратори

Коментар

nelegalniq написа:
              това според теб удачен вариант ли е?
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

dimaldim написа:
                Колеги, имам проблем със свалянто на калника(десен), май ми е за нитен за прага... гледах в ЕПЕРА, но не разбрха много много, трябва ли да отнитя и прага? Някой запознат?
                За какво ти е да сваляш калника, минаха ли всички огледи?
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  това според теб удачен вариант ли е?
                  А защо да не е. Ако си способен и не си с две леви ръце, какво те бърка да си оправиш колата. ако при положение че никога не си я карал за нищо при майстор и си разбираш, не виждам причина да се доверя на някой друг .

Коментар

van_dal написа:
                    dimaldim написа:
                    За какво ти е да сваляш калника, минаха ли всички огледи?
                    Колега както и да е, калника просто исках да го сваля, тъй като вече го описаха, но подкалника неискаха. Та свалих подкалника! Първият оглед мина, видими щети описаха:-Мигач(нов)-Халоген(нов)-Калник(нов)-Броня(за правене)-Шенкел-Носач?(въпросителен са сложили, защото им изглеждаше крив - за дооглеждане!)-Шарнир-Макферсон-Амортесьор?-Полуос - за дооглеждане и тяУтре ми е назначен втори оглед, в сервиз, на крик(стент).А гумата и джантата влизат ли ми в каското никъде не разбрах, пък забравих и да питам тези от каското

Видеорегистратори

Коментар

при ПТП всичко влиза
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И не ги питай, а им кажи да го напишат ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Колеги, големи разправии с тези застрахователи, явно това, че съм невеж ги подтиква да ме забаламосват, но няма да им върже Моля, някой, който е имал вземане-даване със застрахователи да се свърже с мен на ЛС Благодаря!

Видеорегистратори

Коментар

Здравейте, използвам темата да се похваля малко :D Тоз шенкел, ’дет толкова ме притесняваше, че няма да го намеря - намерих го! В един магазин за НОВ ми искаха трицифрени суми(500+лв :D). При италиянеца - 30лв И да използвам и темата да покажа нещо.. доста фрапиращо: Колеги, пазете се! Вижте и с малки скорости какви катастрофи стават, гледайте си и знаците, и дори да сте с предимство си имайте ДВЕ наум :D! Поне пострадали няма, да са живи и здрави всички, и никому да не се случва!

Видеорегистратори

Коментар

Това да не е случайно в Света троица при BILLА-ата Ако е там как са го направили тоя удар....
                              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                              Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                                Това да не е случайно в Света троица при BILLА-ата Ако е там как са го направили тоя удар....
                                Там е! А удара... ако знаеш точно на входа на билата има знак "Стоп", съответната Тойота не спира на знака, витарата е на пътя с предимство..ии общо взето така

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X