Колега аз разбрах,че е скъсан носача.Значи ще ти направят 2 дори може и 3 огледа.Важното е там кадето ще я оглеждат да споменът всички щети по колата,да дори може да и свалят калниците.Гледай добре какво ще пишат като щета и ако пропуснат нещо,да им напомниш.А колкото за плащането на колите,има си справочник колко е струвала като нова,от там се смятат на колко да ти е застраховат и съответно колко ще получиш при тоталка.А колкото до доверен сервиз,мисля,че той е само за коли до 5 или 10 г не помня точно.А отностно далаверите те се правиха-правят на скъпи коли например Алфа,Либра,на големи модели който си заслужават,за нашите няма смисъл.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето първо по-сериозно ПТП :(
Collapse
Заключена тема
X
X
-
petio4528 написа:Колега аз разбрах,че е скъсан носача.Значи ще ти направят 2 дори може и 3 огледа.Важното е там кадето ще я оглеждат да споменът всички щети по колата,да дори може да и свалят калниците.Гледай добре какво ще пишат като щета и ако пропуснат нещо,да им напомниш.А колкото за плащането на колите,има си справочник колко е струвала като нова,от там се смятат на колко да ти е застраховат и съответно колко ще получиш при тоталка.А колкото до доверен сервиз,мисля,че той е само за коли до 5 или 10 г не помня точно.А отностно далаверите те се правиха-правят на скъпи коли например Алфа,Либра,на големи модели който си заслужават,за нашите няма смисъл.
Коментар
-
nelegalniq написа:А не може ли, да ми платят частите? А ремонта аз сам да си го направя вкъщи.
Коментар
-
dimaldim написа:Колеги, имам проблем със свалянто на калника(десен), май ми е за нитен за прага... гледах в ЕПЕРА, но не разбрха много много, трябва ли да отнитя и прага? Някой запознат?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:dimaldim написа:Колеги, имам проблем със свалянто на калника(десен), май ми е за нитен за прага... гледах в ЕПЕРА, но не разбрха много много, трябва ли да отнитя и прага? Някой запознат?
Коментар
-
Здравейте, използвам темата да се похваля малко :D Тоз шенкел, ’дет толкова ме притесняваше, че няма да го намеря - намерих го! В един магазин за НОВ ми искаха трицифрени суми(500+лв :D). При италиянеца - 30лв И да използвам и темата да покажа нещо.. доста фрапиращо: Колеги, пазете се! Вижте и с малки скорости какви катастрофи стават, гледайте си и знаците, и дори да сте с предимство си имайте ДВЕ наум :D! Поне пострадали няма, да са живи и здрави всички, и никому да не се случва!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар