Румен_Хинчев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Румен_Хинчев написа:Аз какво да кажа като кръстосвам цялата страна и съм абселютно невидим ( въпреки наличието на два стикера )FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
DaLinda написа:Kay_ написа:DaLinda написа:Кой си е оставил колата при Дани в Дружба? Видях 2 фиата, не знам кой е форумния, не ги огледах.Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
AdViSoRa написа:Fire-a на Аладина в младост.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
VoDo написа:DaLinda написа:Kay_ написа:DaLinda написа:Кой си е оставил колата при Дани в Дружба? Видях 2 фиата, не знам кой е форумния, не ги огледах.Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997
Коментар
-
Това Браво, което Далинда е снимала. Съм 100% сигурен, че го видях до Арена Запад, преди 2-3 седмици, но го караше жена. Възможно ли е? Видях 1000 стикера, но форумен не фиксирахФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
mehanoveca написа:кои беше колегата в неделя към 14 часа на балкан стар караше зад мен със сива мареа комби с сиви фарове отвътре поздрави ме с ръка и аз махнах незнам дали е видялПрикачени файловеФиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
Миналия петък привечер след караулката видях червена Мареа комби с КН регистрация. Първоначално не видях колегата когато той беше от дясната страна, но вероятно е видял стикерите на италфеста.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Даниел Спасов написа:mehanoveca написа:кои беше колегата в неделя към 14 часа на балкан стар караше зад мен със сива мареа комби с сиви фарове отвътре поздрави ме с ръка и аз махнах незнам дали е видял
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар