Dhansol написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TopnegoTo написа:Dhansol написа:Преди малко в локалното на цариградско между окръжна и колелото синьо Стило две врати с ксенон мисля че е TopnegoTo но още ми се спи и не съм много сигурен. ПоздравиFIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Днес към 15:30 сиво Браво с голям стикер на задното стъкло зави към парк хотел Москва. Пасажерът слезе от колата малко преди това. Който се разпознае да се чувства поздравенogi28b написа:Явно същото Браво беше в 15:35 пред Външно на светофара и продължи към Гео Милев. 2902, ако правилно запомних. Освен голям, имаше и малък стикер долу вляво.Колега, следим те, не можеш да избЕгаш!Fiat Bravo 1.9 JTD.
Коментар
-
Вчера към 18:00 се разминахме със Синьо Браво с голям стикер на Вардар. Колегата май се обърна като се разминахме Да се чувства поздравенВ студентски вечерта докато паркирах(близо до Зимния), едно момче със Стило нещо ме заглеждаше...ако е от Форума и за него поздрави Последно сива Брава А23**, пак покрай зимния на същия паркинг. Да се извина на колегата. Помислих, че е моята кола и тръгнах да я ръчкам да я отключа...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар