veselin10 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
Вчера две попадения:В Сливен минах покрай една турско-синя Мареа седан, беше спряла срещу бившия (?) военен магазин и водачът си говореше с пешеходец през десния прозорец. Свирнах, не знам дали ме отрази. Имаше голям стикер отзад. Бях с Кромата. Това към 12 ч на обяд.По-късно след обяд по пътя Ямбол-Сливен ни изпревари сливенско стило с малък стикер, предполагам колегата Цецо (cekop). Бяхме с бургаска форумска Мултипла, със стикер отзад. Не знам Цецо дали ни е видял. Пак свирнахме след като ни изпревари.
Коментар
-
Днес към 17:00 черно Браво 8338 с голям стикер отзад на Кауфлад-а на Бъкстон. Нз колегата дали ми свирна заради стикера или защото бях оставил малко място за минаванеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Тая Мареа и аз я виждах миналата или по-миналата седмица. Аз пътувах Своге-София, а тя на обратно към 18:00.Е бе Слави...там ли те набутахаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:Тая Мареа и аз я виждах миналата или по-миналата седмица. Аз пътувах Своге-София, а тя на обратно към 18:00.Е бе Слави...там ли те набутахаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Kay_ написа:Тая Мареа и аз я виждах миналата или по-миналата седмица. Аз пътувах Своге-София, а тя на обратно към 18:00.Е бе Слави...там ли те набутахаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар