"Zing" днес на бул. "Фр. Нансен" до НДК.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
-
Вчера, около обяд, изпреварих на околовръстното към Меден рудник, бяло Пунто мк2, двуврато, с бели лети джанти и малък кръгъл стикер до задната чистачка. Свирнах, но колежката в Пунтото, много учудено ме изгледа.И днес, преди малко, след светофара на Трапезица, в посока Меден рудник, изпреварих зелена Брава с малък, кръгъл стикер. Мисля че е колегата spark.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
днес зеленикаво Браво в центъра на Банкя номер неможах да видябеше с Малък кръгъл стикер на задния джам и стикер бебе в колата (не форумски)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Бил е брат ми, по това време бях наkal0yanch40 написа:Вчера, около обяд, изпреварих на околовръстното към Меден рудник, бяло Пунто мк2, двуврато, с бели лети джанти и малък кръгъл стикер до задната чистачка. Свирнах, но колежката в Пунтото, много учудено ме изгледа.И днес, преди малко, след светофара на Трапезица, в посока Меден рудник, изпреварих зелена Брава с малък, кръгъл стикер. Мисля че е колегата spark.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар