Вчера около 11,30 на "Ботевградско шосе" на ЕКО - то сиво Punto mk1 с големия стикер на страничните стъкла и номер СА 8393 или нещо от сорта... колегата маневрираше нещо, пък и нямаше как да сигнализирам... Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес в 14.15ч. на кръстовището на бул. Константин Величков и ул. Пиротска засякох колега с червено Браво с ДКН№ СА6623ВМ и "пернишки" стикер на задното стъкло. Пресякох след него малко неправилно (на червено), ама нали съм пешеходец, нямаше как да сигнализирам.Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
-
kamtosh написа:Днес в 14.15ч. на кръстовището на бул. Константин Величков и ул. Пиротска засякох колега с червено Браво с ДКН№ СА6623ВМ и "пернишки" стикер на задното стъкло. Пресякох след него малко неправилно (на червено), ама нали съм пешеходец, нямаше как да сигнализирам."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
fal4o написа:Flaidas написа:Кой ми е съсед, с бялата Брава 2481Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
bubachko
Коментар
-
dikanio написа:Какъв е този пернишки стикер и как изглежда?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар