E, аз просто не мога да се сдържа.Съжалявам.Вижте подписа на колегата по-нагоре!!! - diko661Е това е ама баш Фиат Фен...Че и тъщата бе.Между другото, имаме ли тема кой колка фиатки е карал, то точно имал, сменил?А иначе по темата.Днес 13 40 часа началото на Ботевградско, края на Мадрит, на кръстовището под моста една сива сдвоена жаба. Колегата ми бипна два пъти. Номера не видях. Много странно изглеждат тея коли бе...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lhristov написа:E, аз просто не мога да се сдържа.Съжалявам.Вижте подписа на колегата по-нагоре!!! - diko661Е това е ама баш Фиат Фен...Че и тъщата бе.Между другото, имаме ли тема кой колка фиатки е карал, то точно имал, сменил?А иначе по темата.Днес 13 40 часа началото на Ботевградско, края на Мадрит, на кръстовището под моста една сива сдвоена жаба. Колегата ми бипна два пъти. Номера не видях. Много странно изглеждат тея коли бе...EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Днес, около обяд на магистралата, малко преди отбивката за с.Кабиле, посока Стара Загора, покрай мен мина черно Браво с бели лети джанти и бял голям стикер. Регистрацията неможах да видя,щото един му се беше лепнал отзад.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар