Вчера около 16;00 в Априлци много готино бяло купе с регистрация Ямбол( не запомних номера) с големия стикер отзад. Ако види поста ми колегата, да пише да се видим на по кафе, цяла седмица съм тук :D
НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Вчера около 16;00 в Априлци много готино бяло купе с регистрация Ямбол( не запомних номера) с големия стикер отзад. Ако види поста ми колегата, да пише да се видим на по кафе, цяла седмица съм тук :D
Тази сутрин около 7:40 видях колега с черно Браво РК 6998 мисля беше с големия (пернишки) и малък стикер на светофара на 202 ул. ама бях няколко коли зад него да го поздравя за добро утро
Вчера, на излизане от Варна в посока София, малко преди "Петрол" карах успоредно до сива Мареа комби. Имаше голям "пернишки" стикер на задното стъкло и малък кръгъл на капачката за горивото.
Вчера, на излизане от Варна в посока София, малко преди "Петрол" карах успоредно до сива Мареа комби. Имаше голям "пернишки" стикер на задното стъкло и малък кръгъл на капачката за горивото.
Само Даниел Спасов съм виждал да има стикер на капачката. Може и друг да е, кой знае.Ред.: Този ми пост е номер 13’000. Честито.
Днес сутринта (към 9,15-20) тъмно Браво с фарове с лупи и големия стикер на ул. Димитър Пешев... като подминах колегата видях стикера на задния джам и не можах да сигнализирам...
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Само Даниел Спасов съм виждал да има стикер на капачката. Може и друг да е, кой знае.Ред.: Този ми пост е номер 13’000. Честито.
Днес 2 попадения. Първо на Стамболийски синьо пунто Мк1, не видях номер, но беше с големия стикер, около 13,30. След това около 14 часа сиво Браво с големия стикер и номер СА 9488 ** в Илиенци. Някой да се познава?
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар