Днеска сутринта една сива Мара комби беше паркирана на разделителна в Славейков, Бургас. Номера беше май СА 63.. нещо си. Има голям стикер на задния джамец. На кой ли е!?
Днеска сутринта една сива Мара комби беше паркирана на разделителна в Славейков, Бургас. Номера беше май СА 63.. нещо си. Има голям стикер на задния джамец. На кой ли е!?
Преди 30 минути се разминахме с eh4ev до детелината Сливен-Ямбол / София-Бургас... Аз тъкмо щях да блъскам отзад един голям камион, и не можах да го поздравя бат Енчо
Вчера, към 8:40, по ул. "Н. Коперник", в непосредствена близост до Галакси Трейд Център, бе забелязано Браво (маслено зелено или синьо на цвят, не мога точно да определя). Рег. номер CO 1613 ...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Преди 30 минути се разминахме с eh4ev до детелината Сливен-Ямбол / София-Бургас... Аз тъкмо щях да блъскам отзад един голям камион, и не можах да го поздравя бат Енчо
26ти вечерта сравнително късно - св. синьо браво СА8177** на 345 на Княз Борис. Карахме малко по теб и после сви в дясно. Бях(ме) в един бърз СО Хюндай !
Вчера 28.07 на кръговото на рейс 1 до Кокаляне към 11-12 мернах колега с черно браво голям стикер, караше след мен и аз се отклоних към ВЕЦ-а рег номер беше СО поздрави!
Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Някой да се познава. неделя към 15:00 на светофара на Вардар и Тодор Александров.Стори ми се горе в ляво наш стикер.
Прикачени файлове
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Някой да се познава. неделя към 15:00 на светофара на Вардар и Тодор Александров.Стори ми се горе в ляво наш стикер.
Mimouzunov от Алфа форума . Няма стикери на този форум, доколкото знам.
AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Mimouzunov от Алфа форума . Няма стикери на този форум, доколкото знам.
ами стори ми се, че има нещо подобно горе в ляво на прозореца ама нямаше как да мръдна по-напред да поогледам но може и нещо друго да е било. на снимката не си личи кой знае колко добре.
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар