Одеве около 18 часа в М.Рудник-селото,на кръстовището за Кауфланд и Лидл,ме изпревари бяла Брава с малък стикер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dkenanova написа:Днес към 16,00 ч. минахме почти целия бул.Ал.Малинов с Fihi. :DManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
CHILIEV написа:Ewing написа:...Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
nikolce написа:Около 12:15 на бул. Овча Купел, тъмно синьо техеранско Стило. Мисля че беше колегата kiselo.После към 13:30, по Тодор Александров малко карахме заедно с колега със синьо пунто спортинг, номера бе 6699. Поздравихме се на два пъти.Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
nikolce написа:Около 12:15 на бул. Овча Купел, тъмно синьо техеранско Стило. Мисля че беше колегата kiselo.После към 13:30, по Тодор Александров малко карахме заедно с колега със синьо пунто спортинг, номера бе 6699. Поздравихме се на два пъти.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ямболии ще ядете.... всички сте лепнали стикери а никой не влиза в тоя форум ( вчера едно червено пунто със малък стикер на задния прозорец.. на центъра нарочно пред него паркирах да ме види ама кел файда... :DИ да допълня току що покрай нас мина бяло софииско типо със голям стикер на задното стъкло спря на един магазин в Ямбол кв.КаргонFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Ямболии ще ядете.... всички сте лепнали стикери а никой не влиза в тоя форум ( вчера едно червено пунто със малък стикер на задния прозорец.. на центъра нарочно пред него паркирах да ме види ама кел файда... :DИ да допълня току що покрай нас мина бяло софииско типо със голям стикер на задното стъкло спря на един магазин в Ямбол кв.Каргон
Коментар
-
[quote="Immortal"]Ibiza написа:Ямболии ще ядете.... всички сте лепнали стикери а никой не влиза в тоя форум ( вчера едно червено пунто със малък стикер на задния прозорец.. на центъра нарочно пред него паркирах да ме види ама кел файда... :DИ да допълня току що покрай нас мина бяло софииско типо със голям стикер на задното стъкло спря на един магазин в Ямбол кв.КаргонFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар