Вчера по цариградско около 18:10 - червено пунто мк2 с голям стикер на задното стъкло. Нещо май се зачуди колегата като му бибитнах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
eusunt написа:със сиво стило се разминахме 2 пъти преди малко, чак 2рия път успях да видя, че има стикер и свирнах
Коментар
-
kiler_4o написа:Сега като съм в стелт режим никой не пише за мен, взема да лепна един стикер на форума на бмв-то Че вече се налага да свиря на колегите, че да ме видят :DJeep Grand Cherokee 5.2 V8
Fiat Grande Punto 1.4
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Коментар
-
Пунто ГТ сиво с черни джанти май беше, доста наточено в района на Бусманци, беше изпреварено от нископрелитащо Пежо 207 червено и служебно. Нямаше стикер ама съм сигурен че е форумно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
white_shark написа:Днес сутринта до химическия техникум бе засечен колега с черно Браво с голям стикер.Колегата явно закъсняваше за работа,защото мина доста бързо на слалом из лентитеАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
fRuStRatE написа:Сиво пунто с голям стикер днес на АМ "Хемус" в посока В.Търново. Свирнах на колегата даже му помахах и мисля,че ме видяПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
На standox купето,на обичайното си място пред баумакс,редовно го засичам.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Вчера мисля, че се разминах с колега с червено браво със светодиодни ленти под фаровете на тунелчето при сточна гара/козлодуй. Той чакаше за завой наляво, а аз минах покрай него идвайки откъм орландовци. В задното огледало ми се мерна, че има малкия стикер на задното стъкло. Става дума за около 19:30 вчера.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар