white_shark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Снощи около 01:00 часа си седях на едно денонощно кафене в Пловдив, до ж.п. прелеза на бул. "6-ти Септември". Профучаха доста бързо 3 (ТРИ) наточени Бравота. Не видях стикери - все пак-беше през нощта, само на едното отзад се белееше надпис, който по-скоро приличаше на стикера на Италауто. 100% са някои наши пловдивски юнаци По-бавно карайте, ей!
Коментар
-
Днеска колегата TRENDi мина отново покрай бензиностанцията (Shell Герена) в точно 11:15 надолу по Резбарска Този път бе по-тихо :DFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
bubachko
Коментар
-
Irka написа:Вчера, 12.30, малко по надолу от магазина, в който работи жена му, бе засечен Чепеус (мързи ме да го пиша на латиница). Аз като ви казвам, че Биг Брадър вижда всичко... П.С. kiselo даже няма и да споменавам къде и как го излових ...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Днес около 11:45 паркирано сиво стило купе РВ... на западния вход на Зоологическата.Не са първи път виждам там това стило,просто сега забелязах малкия стикер на страничния прозорец.Също така одеве ( около 19:00 ) на кръстовището на Гешов и Гюешево (до ОМВ) се разминахме с Браво СА 9297 и ми се видя малък стикер на задния прозорец.ex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар