Вчера към 18:30 точно пред мен мина едно сиво браво мисля със затъмнени задни стъкла и голям стикер (за това съм сигурен ). СА 9961 ако не се лъжа.това на Щтросмайер близо до прелеза. Тамън гледах къде стъпвам, колегата ме подмина и видях стикера.
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Днеска около 8:15 колега със сива мареа седан с номер А2564КТ, с голям стикер, беше забелязан да завива към Мастърхаус. Кой е да си признава? И друг път съм го засичал на разделителна, но все немога да запомня номера.
Четвъртък, към 18:20, на кръстовището на "Раковска" и някоя си там улица (до Военния клуб), червено New Bravo с рег. номер C 4351 MK. Малкият стикер на задното стъкло. Колегата беше със зимна шапка, обеца на ухото и следеше много внимателно пътната обстановка (така де, изглеждаше напрегнат). Момата до него - не.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ана и аз присветнах после Най-накрая и аз да видя някой, па и мен да ме видят
Щото се набутах пред тебе и ти помахах със задната чистачка. И аз повече от година съм по тоя маршрут сутрин и се бях отчаял че никой не ме вижда, ама шанс.
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Днес около 17 часа, на паркинга на Зимния дворец, беше засечен колега с Фиат Панда-бордо с големия стикер на задното стъкло. Бях паркирал доста далече и бях пеша, а Панда-та мина покрай мен докато маневрираше да излезе от паркинга. Опитах и да снимам, но Тоуарега зад него щеше да ме изпръска и се отдръпнах
Коментар