:D Колегата Ewing, тази сутрин по Гешов беше засечен на една кола пред мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сливенско Стило със стикер на стъклото отзад на влизане в Ст.загора мисля на 14 декември.Варненско Пунто черно до университета във Велико Търново вчера.Освен стикера на форума има и някакви Монстер стикери.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Още не сте ме видели, ама да си кажа предварително На 12.01.2012 някой може да забележи тъмно-синя русенска Марея в Бяла -русенско, а по-късно и в Плевен около медицинския :D Има голям стикер на форума на задното съкло. Ако я видите - аз бяхОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Тази вечер около 20:30 часа на по Цариградско точно до шела преди отбивката за Младост, едно червено Купе с 1170 или нещо подобно, Колегата да си регулира фаровете че някъде ще му се сърдят.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
fal4o написа:Вчера беше засечена колежката Ирка на светофара на Черни връх и Сребърна . Късно я видях иначе щях да свирна ."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Браво с неизвестен цвят и номер и малък стикер на задното стъкло, натоварено с бая народ, изпреварено и освиркано около 16.15 по магистрала Хемус преди последния тунел посока София.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Кой беше колегата тази сутрин на кръстовището при Кауфланд до затвора Номер не видях, че толко ми се спеше след работа, че не е истина ако не се лъжа браво бордо с голям стикер....имаше и нещо кръгло но не видях дали има и малъкФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
harifg написа:Сиво или сребристо Пунто МК1, днес около 17 часа, на кръстовището на Околовръстен път и улица "Любляна". Колата беше с ксенон, тъмни задни стъкла и голям надпис PIONNER на задния прозорец...Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар