Тази сутрин към 7:25-7:30 на бул."Акад. Иван Гешов" посока бул."България" колега със синя Мареа седан, номера завършваше на 31, буквите не ги видях... :D
Тази сутрин към 7:25-7:30 на бул."Акад. Иван Гешов" посока бул."България" колега със синя Мареа седан, номера завършваше на 31, буквите не ги видях... :D
Аз Аз... , твоя номер аз изобщо не го загледах....чесно да си призная не се и стремях, че там в това движение всеки спира кога си иска пък и мъгла. А си се загледал, а си изненадал някой отзад
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
червено браво преди 5 мин. В Банкя до магазин ЦБА рег СА0486АР
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Immortal засякан с ланчата на старата автогара между 13:00 - 13:30
За Ланчата не знам, ама аз бях в Кърджали по това време със служебна кола Брат ми я е лепнал, мен като ме няма По темата: Днес към 14:30, се разминах с ФИАТ ЛИНЕА с номер К 3355 ... на излизане от Кърджали (той влизаше). Никито да се разпознава веднага!!! Бях с една черна Шкода Октавия.
Вчера на Стамболийски черно браво с жълти ивици и жълти джанти...с голям стикер на задното стъкло номера беше нещо с нула ама 07...нещо си...не го запомних...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Вчера на Стамболийски черно браво с жълти ивици и жълти джанти...с голям стикер на задното стъкло номера беше нещо с нула ама 07...нещо си...не го запомних...
Вчера го видях на Аресналски до CCS, но забравих след това :D :D
Immortal засякан с ланчата на старата автогара между 13:00 - 13:30
За Ланчата не знам, ама аз бях в Кърджали по това време със служебна кола Брат ми я е лепнал, мен като ме няма По темата: Днес към 14:30, се разминах с ФИАТ ЛИНЕА с номер К 3355 ... на излизане от Кърджали (той влизаше). Никито да се разпознава веднага!!! Бях с една черна Шкода Октавия.
Видял си старата ми Ланча, която вече не е моя. Брат ми е бил в Сливен по това време.
Тази вечер, около 22ч., в района на Техническия университет, бе засечен ice flame. Не знам само аз какво правех там и как успяхме да се видим, разпознаем и даже поздравим. Другият път да се спреш, да разменим поне 2 лафа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар