Днеска се поздравихме с колега със синьо Браво. Кой беше колегата ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:цено написа:Абе към 21:00 освирках едно двуврато пунто синио МК1 на кръговото на славейков..първо той бипна инак немаше да са загледам понеже имах спешно одение до Ветрен. И все пак кой беше? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:krasio_79bs написа:цено написа:Абе към 21:00 освирках едно двуврато пунто синио МК1 на кръговото на славейков..първо той бипна инак немаше да са загледам понеже имах спешно одение до Ветрен. И все пак кой беше? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
Днес към 10:30,настигнах едно зелено Браво с малък стикер,на кръговото за Меден рудник.Бибитнах,но човекът вътре,като че ли беше озадачен.Явно е незнае,че колата има стикер на форума.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
freeedom написа:Immortal засякан на каргонския мост в посока към хотел България Вдигнах ти ръка но бях пеша и неси ме видял най-вероятно
Коментар
-
Immortal написа:freeedom написа:Immortal засякан на каргонския мост в посока към хотел България Вдигнах ти ръка но бях пеша и неси ме видял най-вероятно
Коментар
-
freeedom написа:Immortal написа:freeedom написа:Immortal засякан на каргонския мост в посока към хотел България Вдигнах ти ръка но бях пеша и неси ме видял най-вероятно
Коментар
-
В неделя към 14:45 пред Военна болница в София - Браво с ДКН 2007 и голям стикер на гърба, направи ляв завой пред мен. В понеделник пред Радимекс, ако не се лъжа - Типо с малък стикер горе вдясно, около 17:15 часа.Днес към 17:45 - синьо браво направи ляв завой на Ситняково и Гео Милев/Черковна. За по-възрастните - на Христо Кабакчиев и Паун Грозданов. Декларирайте се.
Коментар
-
Преди около час се захапахме с едно тъмно синьо браво на светофарите на ОМВ в Габрово.Бравото беше със старозагорски номер,с джанти 15-ки(детелините),с ксенон и имаше някакви лепенки отстрани на вратите,но не видях нито лепенките какви бяха нито номера освен че е старозагорски.Ако се познае кой е да кажеAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар