Следобед, в Перник, в началото на търговска не знам коя ул. се пада, ама там мина едно пунто 2ка със затъмнен джам и изпъкващ стикер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ichkin написа:Следобед, в Перник, в началото на търговска не знам коя ул. се пада, ама там мина едно пунто 2ка със затъмнен джам и изпъкващ стикерFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
freeedom написа:Днеска на мача в ямбол срещу миньор засякох пернишко купе пред стадиона цвят бордо несъм сигурен дали имаше стикер
Коментар
-
Ichkin написа:Пунто мк 2 на околовръстното днес ... с над 60 се движеше ... значи е JTD :D Да си оправиш отзад диода на номера, колега че премигва :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:а ти на тази алфичка защо не си закичил поне един нашенски стикерFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Явор Митев
-
Ichkin написа:todorshalev написа:а ти на тази алфичка защо не си закичил поне един нашенски стикерШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
цено написа:Абе към 21:00 освирках едно двуврато пунто синио МК1 на кръговото на славейков..първо той бипна инак немаше да са загледам понеже имах спешно одение до Ветрен. И все пак кой беше? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар