victor5 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
piftho написа:bachev написа:piftho написа:Тази сутрин около 8 часа сив металик Браво СА 3695 с колега от форума се поздравихме, Пътувахме един след друг до Бизнес парка.Да не работиш в парка някъдеFiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Immortal написа:victor5 написа:Забелязан малко до община Сливен точно пред 2-рия мол..Fiat Brava 1.6 16v
Коментар
-
victor5 написа:Immortal написа:victor5 написа:Забелязан малко до община Сливен точно пред 2-рия мол..
Коментар
-
Аз ще се включа в темата с "малко" забавяне :D На 4-ти септември по пътя между Бургас и Созопол видях типо с пазарджишки номер и големия стикер отзад. Карахме доста време в комплект с него и един рапатрак с Форт Т отзад. Аз бях със сива очиларка, така че нямаше смисъл да свиркам и присветвам. Пък и колегата можеше да разтълкува това ми действие като несъгласие, с това, че нито той, нито този с ретро Форд-а си правеха труда да пускат мигачи, въпреки постоянно им "шарене" из лентите.Как го издадох само!Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
bachev написа:Аз къде съм блял :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Immortal написа:Бе аз щото не знам да има първи, затова се учудих на определението "втори"... Мол знам какво е, най-близкия е в Стара Загора (не броя ямболската пародия с гръмко име ).Fiat Brava 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар