Едит: днес в 16:54 мярнах една сребриста либра комби,до "Петрол" в Кумлука.И ми се стори,че на най-задното ляво стъкло,има малък кръгъл стикер.Но не успях да фокусирам,да ли е на нашия форум и изобщо,форумски ли е.Ако е колега от форума,да си признава,че ....... иначе лошо.
моята е чичо доктор ще да я е карал, да я пробва аз минах после към 17.10 да си я взема. и в Комлука по Индустриална ме изпревари зелена Брава А 6840 с пернишки стикер - после го насвятках и насвирих и изпреварих на моста... човека вътре видимо се впрегна, явно не беше титуляра на колата - беше мъж, с прошарена коса...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Като-чили не можа да ме види Бургазлията със Зеленото Пунто на МЕТАН :D. Може би, защото бях със служебния параод ? Забравих да кажа мястото на срещата, а то е м/у Гочо Иванов и бензиностанция Лукойл. Часът беше някаде 16 без 10/20
Като-чили не можа да ме види Бургазлията със Зеленото Пунто на МЕТАН :D. Може би, защото бях със служебния параод ? Забравих да кажа мястото на срещата, а то е м/у Гочо Иванов и бензиностанция Лукойл. Часът беше някаде 16 без 10/20
ти днеска да си давал колата на някой към 17 и нещо
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
А кой излизаше днес от една малка пресечка (Църноок) и сви по Арсеналски за към City Center Sofia (демек точно покрай моита работа)? Черно пунто МК1, триврато, СА 7553 .. с големия стикер и затъмнени стъкла.Шофьорското беше свамено ама като не загледах кой караше си е мой пропуска
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Днес към 13.30 на кръстовището на "Костенски водопад" и "Тодор Каблешков" карах зад тъмно синьо Пунто МК2 с малък стикер на задното стъкло вляво. Номерът май беше 9205. Късно се усетих да свирна.
днес към 12:30 на обяд карах зад едно тъмно сиво,много наточено Пунто с голям стикер на задното стъкло по правата до новата спортна зала Арена Армеец София....присветнах му ама той май не ме отрази....отначало той беше зад мен ама явно не е видял моя голям стикер на задното стъкло...иначе после се мъчих да го изпреваря за да ми види стикера по тая същата права и карах с около 120км/ч и пак не го настигнах :Dрег. номера на Пунтото беше СА 7553 **
ти днеска да си давал колата на някой към 17 и нещо
Тази вечер около 18ч. на кръстовището от към х-л Атаген включвайки се в Демокрация синьо Пунто МК2 А-9097-КТ.Свирнах на колегата но той явно не ме видя.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар