liverpool235 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
-
wazmo написа:liverpool235 написа:Колегата Wazmo днеска в интервала на час и малко два пъти се разминаваме с тебе в Надежда до 102 училище. Първия път нямаше как да ме видиш,че бях зад теб в далечината,но втория път направо ме подмина като пътен знак..Бях спрял до училището и докато си дигна главата от телефона и ме подмина..Свирнах,но ..Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
wazmo написа:liverpool235 написа:Колегата Wazmo днеска в интервала на час и малко два пъти се разминаваме с тебе в Надежда до 102 училище. Първия път нямаше как да ме видиш,че бях зад теб в далечината,но втория път направо ме подмина като пътен знак..Бях спрял до училището и докато си дигна главата от телефона и ме подмина..Свирнах,но ..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
вчера в тунела на Люлин към 18:45 сиво стило. СА 40-и нещоси 80-и нещоси ако не ме лъже паметтаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
цено написа:Днес случайно да си минал покраи Фердинандова към 17:00 синио пунто двуврато
Коментар
-
Снощи около 19ч. колегата reter/Дянко профуча с мръсна газ покрай мен на светофара на ОРБ .Нито ме видя нито отреагира на свирването ми с клаксона.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
днес сутринта в Банкя до пожарната се разминах с червана Алфа 159 с наш стикер отпред отляво горе аз се возех в Витарата (DSC) и неможах да свирнаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар