Черно Браво вчера вечерта пред магазина на BAAS в Люлин 2 СА 9650 мисля че беше :D някой слага музика май... колегата имаше малък кръгъл стикер на предното стъкло долу в ляво.
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Кой е колегата със зеленикавото Браво дето спира всеки делник на бул. Черни връх на Бистрото близо до обръщалото на трамвая?Аз работя в Завод Витоша от 3 месеца ама чак сега забелязах че има стикер на задното стъкло.
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Синкаво Браво **8881** по моста и после на кръстовището към стария терминал на летището към 15:10ч днес Доста се почудих дали да не пробвам да му привлека вниманието, но беше в най-лява лента, а аз в най-дясна, та щеше да е притеснително за тия пред мен
За изминалата седмица 2-3 пъти засичам около Орландовци/Хаджи Димитър едно наточено жълто Пунто (МК2 ?) с черни ленти на капака и тавана. Както и затъмнени стъкла. Все не мога да видя дали има форумски стикер.
Сребристо браво с номер ВР ???? и големия стикер на кръстовището на бул.България и бул.Гоце Делчев , вчера към 16 часа.....
Аз отговарям на описанието, но минах около 19 часа Днес около 12.20 на Цариградско черна или тъмно синя Мареа СА94.. мина посока орлов мост, аз бях в 604
Синкаво Браво **8881** по моста и после на кръстовището към стария терминал на летището към 15:10ч днес Доста се почудих дали да не пробвам да му привлека вниманието, но беше в най-лява лента, а аз в най-дясна, та щеше да е притеснително за тия пред мен
Коментар