Преди 20мин. по цариградско настигнах мареа с много стикери на задното стъкло. Номер, цвят.... не видях защото валеше доста силно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Браво с рег. СА 7681 с големия стикер, вече втори ден го виждам паркирал на бул. Черни връх.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Браво с рег. СА 7681 с големия стикер, вече втори ден го виждам паркирал на бул. Черни връх.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Снощи, към 2 часа, в района на "Кубанита", засечено паркирано Стило с рег.номер СА 8645 НА.Не знам в кой точно квартал се намирах (аз всъщност по принцип не знам къде се намирам).Огледах щателно цялата кола
и на предното стъкло забелязах някакъв стикер на Нестле.Това ме наведе на мисълта, че колата е на GТipo.Така ли е?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Снощи, към 2 часа, в района на "Кубанита", засечено паркирано Стило с рег.номер СА 8645 НА.Не знам в кой точно квартал се намирах (аз всъщност по принцип не знам къде се намирам).Огледах щателно цялата кола
и на предното стъкло забелязах някакъв стикер на Нестле.Това ме наведе на мисълта, че колата е на GТipo.Така ли е?
ex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
-
harifg написа:Кой си купуваше части днес от Евро 07 в Княжево - сребристо браво СА8302** ?. Частите, слава богу, не бяха за мен. Търсих накладки за Citroen BX, за един приятел. А иначе мернах ти бравото от другата страна.Днеска, около 16:20, бибтнах/поздравих колежка, със сива металик Мареа комби. Чакаше на Константин Величков за ляв завой. Мисля че беше на кръстовището със Стамболийски. Номера не можах да го запомня, имаше голям стикер на задното стъкло, ама не от тези пернишките, а с печатни букви.
Коментар
-
nikolce написа:harifg написа:Кой си купуваше части днес от Евро 07 в Княжево - сребристо браво СА8302** ?. Частите, слава богу, не бяха за мен. Търсих накладки за Citroen BX, за един приятел. А иначе мернах ти бравото от другата страна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар