Сиво пунто с голям стикер днес на АМ "Хемус" в посока В.Търново. Свирнах на колегата даже му помахах и мисля,че ме видя
fRuStRatE, ти може би си един от най-засичаните и засичащите колеги от форума Да те подсетя, с теб началото на Февруари се засякохме на Хемус през нощта
Как бих могъл да забравя колега,това не се случва всяка вечер Иначе да,има някаква тенденция ника ми често да попада в тази тема,за което се радвам много
Сиво пунто с голям стикер днес на АМ "Хемус" в посока В.Търново. Свирнах на колегата даже му помахах и мисля,че ме видя
fRuStRatE, ти може би си един от най-засичаните и засичащите колеги от форума Да те подсетя, с теб началото на Февруари се засякохме на Хемус през нощта
Как бих могъл да забравя колега,това не се случва всяка вечер Иначе да,има някаква тенденция ника ми често да попада в тази тема,за което се радвам много
И аз те засякох колега :D Вчера следобяд малко след Кауфланд във Враца . Спря на един светофар и бяхме с две 166-ци зад теб
Сиво пунто МК1 днес около 18 и 30 на кръстовището на Житница и Цар Борис 3. Голям стикер и номер от сорта на СА 5923 или нещо подобно. Зад волана беше дама...
Днес, от 9 сутринта, до нам колко си, златиста Брава с рег. номер С 9334 НС паркирана пред Централата на Спорт Депо в Младост.След като проведох кратко разследване, се установи, че познавам булката, която го кара!!! Остава въпросът дали мъжът й не е потребител на форума?Косьоооо, питай Нели утре, бе!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Днес, от 9 сутринта, до нам колко си, златиста Брава с рег. номер С 9334 НС паркирана пред Централата на Спорт Депо в Младост.
Бившата Brava на "Pecho"
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Пичове тая вечер преди малко едно браво със надпис тука в търново караше зад мене. Беше цвят бордо червено-кафяво. Не го знам то и аз не ме знаят де щот нямам стикер като него. Ма кат са залепи още от пазаря нагоре по баира, после един джип искả да завива наляво на баварската къща и аз намалих културно. Е после ме изпревари на болницата бравото, ама ония вардеха на билата и стана културно всичко :Р а иначе тия стикери от де се набавят че малко не съм в час.
завчера Бургаско Браво първо пред езиковия център на ТУ София после пред 3 блок на Ту Софияномер не запомних ама имаше лепенка отсрани на задния джам на колата и малък стикер отзад
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар