coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fRuStRatE написа:coolboby написа:fRuStRatE написа:Сиво пунто с голям стикер днес на АМ "Хемус" в посока В.Търново. Свирнах на колегата даже му помахах и мисля,че ме видяFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Тъмно синьо БРАВО СА6440 МТ пред Билла в Света троица.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Днес, от 9 сутринта, до нам колко си, златиста Брава с рег. номер С 9334 НС паркирана пред Централата на Спорт Депо в Младост.След като проведох кратко разследване, се установи, че познавам булката, която го кара!!! Остава въпросът дали мъжът й не е потребител на форума?Косьоооо, питай Нели утре, бе!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Днес, от 9 сутринта, до нам колко си, златиста Брава с рег. номер С 9334 НС паркирана пред Централата на Спорт Депо в Младост.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Пичове тая вечер преди малко едно браво със надпис тука в търново караше зад мене. Беше цвят бордо червено-кафяво. Не го знам то и аз не ме знаят де щот нямам стикер като него. Ма кат са залепи още от пазаря нагоре по баира, после един джип искả да завива наляво на баварската къща и аз намалих културно. Е после ме изпревари на болницата бравото, ама ония вардеха на билата и стана културно всичко :Р а иначе тия стикери от де се набавят че малко не съм в час.
Коментар
-
завчера Бургаско Браво първо пред езиковия център на ТУ София после пред 3 блок на Ту Софияномер не запомних ама имаше лепенка отсрани на задния джам на колата и малък стикер отзадШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар