Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    fRuStRatE написа:
    Сиво пунто с голям стикер днес на АМ "Хемус" в посока В.Търново. Свирнах на колегата даже му помахах и мисля,че ме видя
    fRuStRatE, ти може би си един от най-засичаните и засичащите колеги от форума Да те подсетя, с теб началото на Февруари се засякохме на Хемус през нощта
    Как бих могъл да забравя колега,това не се случва всяка вечер Иначе да,има някаква тенденция ника ми често да попада в тази тема,за което се радвам много
    ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Аз даже и не пиша вече, когато те видя по прекия път през зоната ... :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Янислав беше засечен на Трапезица към 9ч посока м.р. :D
        Fiat Punto MK2 Sporting
        Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

на 11-ти в Стара Загора беше засякано Браво с номер 4696 ако не се лъжа, пресечи главната. Някъде по обедно време.

Коментар

fRuStRatE написа:
            coolboby написа:
            fRuStRatE написа:
            Сиво пунто с голям стикер днес на АМ "Хемус" в посока В.Търново. Свирнах на колегата даже му помахах и мисля,че ме видя
            fRuStRatE, ти може би си един от най-засичаните и засичащите колеги от форума Да те подсетя, с теб началото на Февруари се засякохме на Хемус през нощта
            Как бих могъл да забравя колега,това не се случва всяка вечер Иначе да,има някаква тенденция ника ми често да попада в тази тема,за което се радвам много
            И аз те засякох колега :D Вчера следобяд малко след Кауфланд във Враца . Спря на един светофар и бяхме с две 166-ци зад теб
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Какво да кажа,нямам думи просто Много ми е виждана колата (почти всеки ден )
              ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Сиво пунто МК1 днес около 18 и 30 на кръстовището на Житница и Цар Борис 3. Голям стикер и номер от сорта на СА 5923 или нещо подобно. Зад волана беше дама...

Коментар

Към 21.30 бипнах на колега със Сребристо Браво с КН регистрация пред Спейс бара в Студентски

Коментар

Тъмно синьо БРАВО СА6440 МТ пред Билла в Света троица.
                    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Днеска видях на Immortal колата пред Лидал-а обикаляйки като абитуриент те видях Дидо нямаше никой вътре в колата..
                      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Днес, от 9 сутринта, до нам колко си, златиста Брава с рег. номер С 9334 НС паркирана пред Централата на Спорт Депо в Младост.След като проведох кратко разследване, се установи, че познавам булката, която го кара!!! Остава въпросът дали мъжът й не е потребител на форума?Косьоооо, питай Нели утре, бе!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka написа:
                          Днес, от 9 сутринта, до нам колко си, златиста Брава с рег. номер С 9334 НС паркирана пред Централата на Спорт Депо в Младост.
                          Бившата Brava на "Pecho"
                          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Ibiza написа:
                            Днеска видях на Immortal колата пред Лидал-а обикаляйки като абитуриент те видях Дидо нямаше никой вътре в колата..
                            Там ни е офиса и колата по цял ден седи там. Чака ме като вярно куче Честито за абитуриентството!

Коментар

Пичове тая вечер преди малко едно браво със надпис тука в търново караше зад мене. Беше цвят бордо червено-кафяво. Не го знам то и аз не ме знаят де щот нямам стикер като него. Ма кат са залепи още от пазаря нагоре по баира, после един джип искả да завива наляво на баварската къща и аз намалих културно. Е после ме изпревари на болницата бравото, ама ония вардеха на билата и стана културно всичко :Р а иначе тия стикери от де се набавят че малко не съм в час.
                              FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                              FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

завчера Бургаско Браво първо пред езиковия център на ТУ София после пред 3 блок на Ту Софияномер не запомних ама имаше лепенка отсрани на задния джам на колата и малък стикер отзад
                                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
                                X