Сега като съм в стелт режим никой не пише за мен, взема да лепна един стикер на форума на бмв-то Че вече се налага да свиря на колегите, че да ме видят :D
Аз пък съм почти сигурна че ти видях фиатчето, паркирано из дълбините на Горубляне в понеделник
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Fiat Grande Punto 1.4
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Пунто ГТ сиво с черни джанти май беше, доста наточено в района на Бусманци, беше изпреварено от нископрелитащо Пежо 207 червено и служебно. Нямаше стикер ама съм сигурен че е форумно.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Първо до Space Bar в Студентски град сиво Браво със затъмнени стъкла с номер КН 8931 ВА и пред ректората на ТУ черно Браво с номер СА 8612 НН. Кои са колегите?
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Днес сутринта до химическия техникум бе засечен колега с черно Браво с голям стикер.Колегата явно закъсняваше за работа,защото мина доста бързо на слалом из лентите
Не е черно, а тъмно синьо. И аз те видях, ама късно Закъснявах са училище :Д
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Синьо старозагорско Пунто мк2 с доста забележителни джанти зърнах днес в Габрово,номера беше 1727 или нещо подобно.Мисля,че не видях стикер,но съм убеден,че е форумско,нека си признае кой е.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
днес около 12:30 преди билла овча купел по обиколна, зави наляво по промишлена - бяло пунто.освирках го както си му е реда :D , обаче май не ме отрази колегата.
Сиво пунто с голям стикер днес на АМ "Хемус" в посока В.Търново. Свирнах на колегата даже му помахах и мисля,че ме видя
fRuStRatE, ти може би си един от най-засичаните и засичащите колеги от форума Да те подсетя, с теб началото на Февруари се засякохме на Хемус през нощта
Сиво пунто с голям стикер днес на АМ "Хемус" в посока В.Търново. Свирнах на колегата даже му помахах и мисля,че ме видя
колега, аз бях :P и аз ти свирнах тъкмо се прибирахме от София с бащатата с нова придобивка за него - шкода октавия и за това карахме сравнително бавно :Dрадвам се, че свирна :Dи междодругото сутрина на същатата магистрала посока софия, след последния тунел засякох сиво Стило с големия стикер отзад. След като го изпреварих му пуснах аварийни, но не знам дали ме видя
На standox купето,на обичайното си място пред баумакс,редовно го засичам.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Вчера мисля, че се разминах с колега с червено браво със светодиодни ленти под фаровете на тунелчето при сточна гара/козлодуй. Той чакаше за завой наляво, а аз минах покрай него идвайки откъм орландовци. В задното огледало ми се мерна, че има малкия стикер на задното стъкло. Става дума за около 19:30 вчера.
Графитено Пунто мк2 с четири врати с търновски номер и големия стикер беше видяно в Габрово.Колега оправи си левия фар,че не свети Аз бях с ошареното Пунто мк2.
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар