Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди малко светло синьо Стило с рег. CH5389 във В.Търново мина пред кафе Джеронимо.

Коментар

Сега пък вишнево Пунто BT2012 пак мина пред същото кафе.

Коментар

coolboby написа:
        Еми колега, чак след като си продадох колата я засече някой от форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
          coolboby написа:
          Еми колега, чак след като си продадох колата я засече някой от форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
          Някакви момичета се возеха! Аз си помислих, че може да е твоето, не знам защо Айде, отивам да наблюдавам пак. Предполагам доста съфорумци са решили почивните дни да са във В.Търново!

Коментар

Тази сутрин, към 8 ч. на гараж Земляне, паркиран Улис с рег. номер С или СА 3514 CK. Как го видях, не е истина просто!Та кой е? С малкия кръгъл стикер на задното стъкло.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Някой да си ги познава :D
              Прикачени файлове
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

бургаско браво 7371ВТ днеска около 10 сутринта на новата поща.. караше я жена, аз й светнах, но не знам дали ме видя
                Fiat Punto MK2 Sporting
                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Joro написа:
                  Дейвид щеше да ме отнесе днес в 17.10 на кръстовището на билковата. Зави от Сан Стефано по Ботева Ама нали бях с колело, пък той с очила .... нещо не ме фиксира че пресякох пред него
                  Колегата ще излезе обаче истински уличен хулиган,защото днес го видях да влиза в забранена улица
                  EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                  Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Днес колега до парк Марно Поле с габровско Браво, чакаше някого и пушеше в колата. Свирнах, но дали разбра за какво, не знам!

Коментар

Преди час бронзова Брава РВ 7377 със затъмени стопове, на кръстовището до на Ванко 1 хотела. С много малък стикер на задното стъкло
                      НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Днес сутринта до химическия техникум бе засечен колега с черно Браво с голям стикер.Колегата явно закъсняваше за работа,защото мина доста бързо на слалом из лентите
                        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Пазарджишко бяло Браво, до новата Галерия в Бургас...Май беше към 3, следобяд
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

на 1.05 двама до ОМВ (хотел Мираж). Час на засичането е 15:24 . Единия влезе в ОМВ-то, белези: 2559 Фиат Браво със малък стикер горе в ляво на задното стъкло. Другият е

Коментар

днес в София, по бул. Евлоги Георгиев се поздравихме с едно Стило, жълто с черен капак... Същото като моето, само че моята е черна

Коментар

Кой беше паркирал до мен при "Фантастико" в Хаджи Димитър :D
                                Прикачени файлове
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X