Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой бе колегата с рег. СТ 0981 АМ и големият стикер на задното стъкло,паркирал бравото си в 11:00ч. на паркинга до стадиона в Гълъбово?
    Прикачени файлове
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

Преди 30-40 минути по бул. Арсеналски, посока кв. Иван Вазов мина хващащо окото бургаско браво - оранжево на цвят, с черни трайбъли/линии от предните вежди. Не видях стикер, но като нищо да е от форума.
      In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Тази вечер около 20:45 на ЕКО-то на бул. България имаше червеникаво Г. Пунто, 4351, малък стикер на задното стъкло.

Коментар

Вчера (събота) около 14 ч някъде в Кюстендил (на някакво кръгово беше, не знам къде точно, kiro of the day ме водеше и го следвах неотлъчно), се разминахме с едно сребристо Купе с кръгъл форумски стикер на предното стъкло. После забравих да го питам Киро...

Коментар

Тази сутрин към 8 без 20 - тъмно сиво Браво, с ниско окачване, хубава джанта и номер КН .... нещо си По пътя от Интерпред, телевизионна кула към Румънското посолство. Не можах да го огледам много добре, понеже колегата се "закачи", но остана изненадан П.С. Един Мерцедес беше направил опит да скочи през моста на преди Интерпред - дано хората са се оттървали без наранявания
            Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
            Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
            Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

неделя след обят благоеж градско браво , бе6е мернатомалко под полицията в сандански с малкие стикер от зад по средата на джама ,а тази сутрин на тодор александров и костантин величков се засякох с лучараИзползването на цифри вместо букви е недопустимо."лучара" сигурно е Ключаря... поне по правопис с него сте си лика-прилика Модератор

Коментар

В 22:00 на стамболийски преди мола, отдясно отби форумско браво ... Подсвирнах леко, нежно и с любов :D
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

reter написа:
                  Днес засякох в Меден Рудник, колега с синьо браво А 8965 КС или нещо такова. Свирнах му, чак когато се разделяхме, но незнам дали ме забеляза.Вчера сутринта и вечерта забелязах, колега с тъмно синьо браво и го осврих на колелото на мираж. Не запомних номера.Да си признават
                  А 8965 КР е номера. Друго Браво(тъмно синьо) с големия стикер, незнам дали има в Бургас.
                  Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                  Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                  Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

цено написа:
                    Днес към 15:00 засяках синио браво в бс. по фердинандова надолу с големия стикер на задното стъкло
                    Ако са били тъмни стъклата съм аз.
                    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                    Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                    Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Днес в 19 ч по бул.Ситняково в София засякох колежката Inesita. Бях дегизиран в един автобус Около 21 ч пък в Овча купел видях синьо пунто с рег.Nо. 6699... (колегата Cepheus) Бях дегизиран в синя габровска Марея комби Поздрави!

Коментар

Преди двайсетина минути на паркинга на ул. "Струга" срещу 25-ти вход паркира съфорумник с тъмно пунто с големия стикер на задното стъкло В 5803 РС и ми зае мястото пред входа (бях зад него) та трябваше на другия край на улицата да паркирам. Да си признава кой е :D :D :D

Коментар

Immortal написа:
                          Днес в 19 ч по бул.Ситняково в София засякох колежката Inesita. Бях дегизиран в един автобус Около 21 ч пък в Овча купел видях синьо пунто с рег.Nо. 6699... (колегата Cepheus) Бях дегизиран в синя габровска Марея комби Поздрави!
                          видях те добре си посвиркахме от красна поляна до търговския в овча купел.п.с. ти ли беше или се бъркам с фиат-а на fihi .
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Снощи около 19:10 на Г. М. Димитров малко преди светофата с Драган Цанков една Брава с малкия стикер долу в дясно на задното стукло направи обратен. Кой е колегата?
                            Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                            Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Cepheus написа:
                              Immortal написа:
                              видях те добре си посвиркахме от красна поляна до търговския в овча купел.п.с. ти ли беше или се бъркам с фиат-а на fihi .
                              Ха ха хаАз бях ВЪВ фиата на fihi

Коментар

Колегите,утре ако по софийските улици мернете Купето от аватара ми със СТ рег. да не се чудите.Аз съм.Ще ходя до мястото,където се видяхме с Фихи последно в Софето.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X