Кой бе колегата с рег. СТ 0981 АМ и големият стикер на задното стъкло,паркирал бравото си в 11:00ч. на паркинга до стадиона в Гълъбово?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тази сутрин към 8 без 20 - тъмно сиво Браво, с ниско окачване, хубава джанта и номер КН .... нещо си По пътя от Интерпред, телевизионна кула към Румънското посолство. Не можах да го огледам много добре, понеже колегата се "закачи", но остана изненадан П.С. Един Мерцедес беше направил опит да скочи през моста на преди Интерпред - дано хората са се оттървали без нараняванияFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
неделя след обят благоеж градско браво , бе6е мернатомалко под полицията в сандански с малкие стикер от зад по средата на джама ,а тази сутрин на тодор александров и костантин величков се засякох с лучараИзползването на цифри вместо букви е недопустимо."лучара" сигурно е Ключаря... поне по правопис с него сте си лика-прилика Модератор
Коментар
-
reter написа:Днес засякох в Меден Рудник, колега с синьо браво А 8965 КС или нещо такова. Свирнах му, чак когато се разделяхме, но незнам дали ме забеляза.Вчера сутринта и вечерта забелязах, колега с тъмно синьо браво и го осврих на колелото на мираж. Не запомних номера.Да си признаватАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
Immortal написа:Днес в 19 ч по бул.Ситняково в София засякох колежката Inesita. Бях дегизиран в един автобус Около 21 ч пък в Овча купел видях синьо пунто с рег.Nо. 6699... (колегата Cepheus) Бях дегизиран в синя габровска Марея комби Поздрави!Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
Снощи около 19:10 на Г. М. Димитров малко преди светофата с Драган Цанков една Брава с малкия стикер долу в дясно на задното стукло направи обратен. Кой е колегата?Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Cepheus написа:Immortal написа:Днес в 19 ч по бул.Ситняково в София засякох колежката Inesita. Бях дегизиран в един автобус Около 21 ч пък в Овча купел видях синьо пунто с рег.Nо. 6699... (колегата Cepheus) Бях дегизиран в синя габровска Марея комби Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар