Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Pepi Designs написа:
    ...Около 18:45 (плюс минус някви минути) от там минава СИВ ФИАТ ТИПО , с големи (поне 15-ки) джанти, които са бели.Скорост на преминаване - минимум 75-80 км/ч И звука е барнат, нещо по-раЦерско звучи.. Вади звук!... и сякаш окачването е барнато.....
    По-скоро около 17:45 +- някоя минута .
    AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
    AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

TRENDi написа:
      Pepi Designs написа:
      ...Около 18:45 (плюс минус някви минути) от там минава СИВ ФИАТ ТИПО , с големи (поне 15-ки) джанти, които са бели.Скорост на преминаване - минимум 75-80 км/ч И звука е барнат, нещо по-раЦерско звучи.. Вади звук!... и сякаш окачването е барнато.....
      По-скоро около 17:45 +- някоя минута .
      Да, погрешка съм написал 18, вместо 17..Мислел съм си за 6 без 15, и вместо да напиша 17 , съм драснал 18-ката..Ти ли си , или знаеш за кой става въпрос :D
      Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
      Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Вчера вечерта, в Младост 3 Сребристо купе с малък стикер на на страничното стъкло, в мрачанска регистрация и 5-ци и 9-ки в номера, изръмжахме на кръстовището и аз на дясно той на ляво
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Днес сутринта към 8 и нещо се разминахме на Ботева с Наско - Скуадра адзура... май изобщо не ме видя
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Днеска на пазара във Ямбол към 12:50 беше видян колега със Фиат купе,сиво У 7901.. мисля че беше номера.. със голям стикер на задното стъкло
            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Сиво пунто 8685 на ул. Панагюрище посока Сточна гара преди малко.
              In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Ibiza написа:
                Днеска на пазара във Ямбол към 12:50 беше видян колега със Фиат купе,сиво У 7901.. мисля че беше номера.. със голям стикер на задното стъкло
                Колегата май не влиза във форума... Иначе стикера аз съм му го лепил.

Коментар

Кой е колегата с пазарджишко типо червенякъкво с голям стикер на задния джамец, който се подвизаваше днеска по центъра на Бургас? Номера му имаше или 16 или 60.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Днеска ако не се лъжа Reter караше след мене по Гладстон. Сори ама гледах летящия Мерцедес насреща и те видях чак като завих.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

Днес около 15 часа на пътя между созопол и приморско беше забелязано много готино черно браво със спойлер. Не забелязох дали е форумско, но ако някой си го познае да се похвали за да го знаем.

Коментар

Вчера към 9:00 и нещо по булевард Ситняково до мол Сердика една русокоса колежка с керемидено червено браво с малък стикер ме поднима и не ме отрази изобщо номера беше нещо като С 04... нещо-си. Тамън да я настигна и трябваше да завия.
                        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                        182A4.000 IAW49F
                        LPG - Lovato EasyFast
                        ----------------------------
                        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

колегата SWAT прехвърча покрай механото тая вечер, може би към 9:20-9:30, аз тамън правех десен завой
                          Fiat Punto MK2 Sporting
                          Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Днеска забелязах сивия звяр на Petar 1986 2 пъти мина през каргона.. днеска А също видях и един колега със една алфа 156 комби ако не се лъжа.. но номера го запомних .. 3211 Шефски Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 И една мареа комби " син голям кораб" във Каргона пак със голям стикер на задното стъкло Еи.. много обикалямм за първи път ми се случва толкова много колеги на един ден... А и Пешо ако беше минал 3-ти път щях да те спра да почерпиш
                            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

А аз и тая сутрин видях колегата с червената Марея комби с огромния стикер на задното стъкло...дето така и не му запомних ника.Разминахме се на кръстовището на зъболекарска...

Коментар

[quote="Immortal"]А аз и тая сутрин видях колегата с червената Марея комби с огромния стикер на задното стъкло...дето така и не му запомних ника.Разминахме се на кръстовището на зъболекарска...ами мен наи-вероятно си видял ама аз не съм.щото да всяка сутрин минавам от там.
                                Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                                Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Working...
                                X