Pepi Designs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TRENDi написа:Pepi Designs написа:...Около 18:45 (плюс минус някви минути) от там минава СИВ ФИАТ ТИПО , с големи (поне 15-ки) джанти, които са бели.Скорост на преминаване - минимум 75-80 км/ч И звука е барнат, нещо по-раЦерско звучи.. Вади звук!... и сякаш окачването е барнато.....Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Вчера вечерта, в Младост 3 Сребристо купе с малък стикер на на страничното стъкло, в мрачанска регистрация и 5-ци и 9-ки в номера, изръмжахме на кръстовището и аз на дясно той на лявоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Вчера към 9:00 и нещо по булевард Ситняково до мол Сердика една русокоса колежка с керемидено червено браво с малък стикер ме поднима и не ме отрази изобщо номера беше нещо като С 04... нещо-си. Тамън да я настигна и трябваше да завия.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Днеска забелязах сивия звяр на Petar 1986 2 пъти мина през каргона.. днеска А също видях и един колега със една алфа 156 комби ако не се лъжа.. но номера го запомних .. 3211 Шефски Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 И една мареа комби " син голям кораб" във Каргона пак със голям стикер на задното стъкло Еи.. много обикалямм за първи път ми се случва толкова много колеги на един ден... А и Пешо ако беше минал 3-ти път щях да те спра да почерпишFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
[quote="Immortal"]А аз и тая сутрин видях колегата с червената Марея комби с огромния стикер на задното стъкло...дето така и не му запомних ника.Разминахме се на кръстовището на зъболекарска...ами мен наи-вероятно си видял ама аз не съм.щото да всяка сутрин минавам от там.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар