Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази вечер в Банкя на улицата между Млечния бар и едно друго заведение / забравих му името /, колега с бяло Пунто- затъмнени стъкла и стикери на всички стъкла. Не запомних номера.

Коментар

curko написа:
      :D Вчера сутринта(03.03.2012), в 10:20 на Цариградско при Враня колега с бяло Браво, пазарджишко, имаше 2,1,5,4 в номера,ама не го запомних.С голям стикер на задното стъкло.Не съм свирнал, щото бях куфар
      Видял си човека-виц dikanio

Коментар

Тази сутрин един колега с Браво спечели битката с една каруца на Евлоги и Христо Георгиеви посока Драган Цанков Аз не успях. Карах по каруцаря (той вече прав, шибайки коня с всички сили) почти до телевизионната кула....
        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Вчера видях 2ма колеги - пунтото с огромния стикер и номер ВР 3327, паркирано в една от пресечките на Цар Калоян и се разминах с червеното пунто gt около 18часа до ПМГ
          Fiat Punto MK2 Sporting
          Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Към 21ч. днес S.W.A.T. мина покрай църквата св.св. Кирил и Методий, ама нямаше как да му сигнализирам, понеже си чаках яденето от спийди
            Fiat Punto MK2 Sporting
            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

eusunt написа:
              Вчера видях 2ма колеги - пунтото с огромния стикер и номер ВР 3327, паркирано в една от пресечките на Цар Калоян и се разминах с червеното пунто gt около 18часа до ПМГ
              Пунтото с огромния стикер е моето и другия път се обаждай,работя на фердинандова в магазина на Спарки.

Коментар

eusunt написа:
                минало покрай ГТ имам спомен че е тД не съм го виждал от доста време обаче :D
                Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
                  eusunt написа:
                  Не, не, става въпрос за колегата Little Bullet. Днес пак му видях пунтото, спряно до Булаир.@цено нямаше как, бързах и трябваше да продължавам по пътя си, ама следващия път
                  Fiat Punto MK2 Sporting
                  Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

В 16,03ч на АМ Тракия,след Карловския надлез,посока морето, тъмносиньо Типо със заралийска регистрация и голям стикер на задното стъкло.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                      В 16,03ч на АМ Тракия,след Карловския надлез,посока морето, тъмносиньо Типо със заралийска регистрация и голям стикер на задното стъкло.
                      Убих се да ти пресвяткам да спреш да се видим,ама ти май не ме позна.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Пфууу Принкич, той щото рожденник и се е скатал , за да не почерпи
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

eusunt написа:
                          quintessenz написа:
                          eusunt написа:
                          Не, не, става въпрос за колегата Little Bullet. Днес пак му видях пунтото, спряно до Булаир.@цено нямаше как, бързах и трябваше да продължавам по пътя си, ама следващия път
                          еййй верно бре забраих че се оборудва с гт той :D
                          Haters Gonna Hate

Коментар

Princo написа:
                            Red Storm написа:
                            Ти ли беше?Верно не те познах.Знам,че си с бяло Типо. Що не ме настигна?
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                              Princo написа:
                              Red Storm написа:
                              Ти ли беше?Верно не те познах.Знам,че си с бяло Типо. Що не ме настигна?
                              А да бе,как се настига туй бързо стило ... Пък и колата почна леко да прекъсва и гледах да не я настъпвам. П.П Тва е новото типо в семейството.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Днеска около 9 без 10 ямболско браво с номер 8951 беше пред мен на светофара на новата поща, после бях до него и му свирнах, но колегата не ме отрази, след това се престрои зад мен
                                Fiat Punto MK2 Sporting
                                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Working...
                                X