Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

liverpool235 написа:
    Вчера на Лъвов мост се поздравихме с колегата beast31 .. Аз толкова се чудех от къде ми е познато това Пунто и накрая се сетих,че съм те виждал в квартала ми доста пъти.. :D
    Така е,комшии сме.Има още една - две форумски коли,щъкащи из квартала,ама все пеши ги засичам...
    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Вчера на отбивката преди Велико Търново, като идваш от Хаинбоаз, две сребристи Фиат Мареа, бургаска и старозагорска.Едната със сигурност имаше големия стикер.Не можах да спра, тъй като бях в лявата лента.Това се случва около 12:00 часа.
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
        Вчера на отбивката преди Велико Търново, като идваш от Хаинбоаз, две сребристи Фиат Мареа, бургаска и старозагорска.Едната със сигурност имаше големия стикер.Не можах да спра, тъй като бях в лявата лента.Това се случва около 12:00 часа.
        Правилно си видял колега. Старозагорската има само стикер. Отивахме към Търново.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Днес към 15:00 засяках синио браво в бс. по фердинандова надолу с големия стикер на задното стъкло

Коментар

Пловдивско Браво или Брава (мн. трудно ги разпознавам) на 23 и 24 в Керамоти Гърциа?
            LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
            ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Тази вечер пред денонощното Фантастико на бул. "Симеоновско шосе" паркирах до червено Стило СА 0152.
              Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

преди малко по бул.Сливница посока Люлин цвят бордо Фиат Добло с малък стикер късно се загледах да ме прощава колегата

Коментар

Вчера вечерта - тъмно на цвят браво в центъра на Сандански с форумен стикер на задното стъкло.Свирнах на колегата и сигурно доста се позачуди Бях с либрока.
                  Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Днес докато водих колегата VesMil да обядваме, засякохме едно тъмно синьо Браво с номер У 03.... нещо си... с форумен стикер.

Коментар

Преди малко на Г.М. Димитров черна Мареа.Бях зад колегата,но явно не схвана защо му светкам и гледаше учудено в огледалото.
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Кой беше колегата с черно пунто, който ме поздрави вчера сутринта малко преди тв кула?

Коментар

Днес около 18:00 освирках колега с бяла Мареа Уикенд с Плевенска рег. в кв.Орландовци
                          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Днес в 19:00 засяках синя мерея Меден рудник до LIDL пресечката от зад с големия стикер и отстрани с малкия на задната вратановорегистрирана А 90** **

Коментар

цено написа:
                              Днес в 19:00 засяках синя мерея Меден рудник до LIDL пресечката от зад с големия стикер и отстрани с малкия на задната вратановорегистрирана А 90** **
                              :D Туй ще да съм аз.Ама ми е тъмно зелена Мареята
                              Прикачени файлове
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Очите не ма дуржат колегааа да зелена е а може би щото набързо я видях викам да не кажеш,че и планирам обир само не знам от къде или кой може да ми даде стикери за форума да цапна и аз един на джама

Коментар

Working...
                                X