Вчера на Лъвов мост се поздравихме с колегата beast31 .. Аз толкова се чудех от къде ми е познато това Пунто и накрая се сетих,че съм те виждал в квартала ми доста пъти.. :D
Така е,комшии сме.Има още една - две форумски коли,щъкащи из квартала,ама все пеши ги засичам...
Вчера на отбивката преди Велико Търново, като идваш от Хаинбоаз, две сребристи Фиат Мареа, бургаска и старозагорска.Едната със сигурност имаше големия стикер.Не можах да спра, тъй като бях в лявата лента.Това се случва около 12:00 часа.
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Вчера на отбивката преди Велико Търново, като идваш от Хаинбоаз, две сребристи Фиат Мареа, бургаска и старозагорска.Едната със сигурност имаше големия стикер.Не можах да спра, тъй като бях в лявата лента.Това се случва около 12:00 часа.
Правилно си видял колега. Старозагорската има само стикер. Отивахме към Търново.
Вчера вечерта - тъмно на цвят браво в центъра на Сандански с форумен стикер на задното стъкло.Свирнах на колегата и сигурно доста се позачуди Бях с либрока.
Очите не ма дуржат колегааа да зелена е а може би щото набързо я видях викам да не кажеш,че и планирам обир само не знам от къде или кой може да ми даде стикери за форума да цапна и аз един на джама
Коментар