Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

googo написа:
    Какъв цвят е Бравото ? Колеги сме, ама да не ти обяснявам колко редовно се ходи 4ти курс :D
    Днес видях още едно тъмно синьо с голям стикер, другото е сиво, пак с голям.
    ex Punto '95 1.1
    Lancia Y 1.1
    Bravo HGT 2.0 20V
    Supermoto!

Коментар

Е моето е светло-синьо с малък.
      In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Преди няколко дни тъмно синъо Браво с голям стикер по Малинов с номер : 0403 или нещо подобно. Свирнах на колегата да го поздравя и бях изгледан много странно Вероятно човека не разбра за какво става дума Беше с мадама в колата, може да е помислил че свиркам на нея :D ( но не беше така )
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Кой е колегата със рег. СТ 2697 .. ,светло синьо браво със затъмнени странични стъкла и голям стикер на задното стъкло?
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

CA6403PX вчера беше спрял пред 13 блок в Славейков, Бургас
            Fiat Punto MK2 Sporting
            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

eusunt написа:
              CA6403PX вчера беше спрял пред 13 блок в Славейков, Бургас
              Това е колегата la squadra azzurra или както го знаем (Бате - Чичо Наско )
              Fiat Bravo 1.2 82 hp(продаден)
              Alfa Romeo 1.9 JTD 115 hp

Коментар

Вчера Ичкина ме поздрави, ама късно го видях, завивах (тоя пък, какво ми свири, нали съм си дал мигача ).И ето един пловдивски колега в София, Овча Купел. Снимката е от тази сутрин. Да видим кой е :D
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                  Вчера Ичкина ме поздрави, ама късно го видях, завивах (тоя пък, какво ми свири, нали съм си дал мигача ).И ето един пловдивски колега в София, Овча Купел. Снимката е от тази сутрин. Да видим кой е :D
                  А втория стикер до фиат-ския, ми прилича на Ланча-нски...Остава да видим кой колега от Пловдив има и Ланча, и Браво

Коментар

Immortal написа:
                    А втория стикер до фиат-ския, ми прилича на Ланча-нски...
                    Не, от италфест е стикера. Телефона толку си може.
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Вчера като си обикалях засякох един колега >> http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...GWIiqp.JPGДа допълня това е пред сервиза АХM-Auto http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...MD3UkXZa0h.JPG
                      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
                        Вчера като си обикалях засякох един колега >> http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...GWIiqp.JPGДа допълня това е пред сервиза АХM-Auto http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...MD3UkXZa0h.JPG
                        Това е Темпрата на единия от майсторите там...забравих му името.. не Николай, а другото момче.

Коментар

Днес засякох червена Делта с черни джанти и русенски номер 0858 в Тера мол в Габрово.Ако не се лъжа имаше тук колега с такава Ланчиа.Да казва кой е
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

:D Вчера сутринта(03.03.2012), в 10:20 на Цариградско при Враня колега с бяло Браво, пазарджишко, имаше 2,1,5,4 в номера,ама не го запомних.С голям стикер на задното стъкло.Не съм свирнал, щото бях куфар

Коментар

Днес 4-март беше спряло (Бяло Стило с номер нещо подобно на CA2950МХ с малкия стикер в дясно на задното стъкло) :D :D :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Вчера вечерта към 21.00 в Пазарджик колега с бяла Марея на светофара до църквата св.Неделя .Бях куфар в сив гоУф 3 :Д
                                Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Working...
                                X