Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сутринта около 12 без 20 на УНСС колега с червено Пунто 2 с големия стикер със софийски номер, но минах покрай него и май не ме забеляза. Към 1.15 карах зад колега с черно плевенско Браво от Симеоновско шосе до зимния, бипнах му, но нз дали се усети .

Коментар

Да си признава кой беше приди малко на Хемус с вишнево врачанско Стило да му благосаря, че ме събуди, почти бях заспал на волана.

Коментар

delete написа:
        Сутринта около 12 без 20 на УНСС колега с червено Пунто 2 с големия стикер със софийски номер, но минах покрай него и май не ме забеляза. Към 1.15 карах зад колега с черно плевенско Браво от Симеоновско шосе до зимния, бипнах му, но нз дали се усети .
        Аз бях с бравото . Направи ми впечатление колата ти и я загледах, но не съм чул, че си свирнал.
        Bravo TD100

Коментар

IGG написа:
          delete написа:
          Аз бях с бравото . Направи ми впечатление колата ти и я загледах, но не съм чул, че си свирнал.
          А този с червеното Пунто би трябвало да съм аз.
          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
          ...and justice for all

Коментар

В Овча Купел по ул.Народно хоро, мина черно триврато Пунто мк1, с номер С 12.5 ХХ. Затъмнени задни стъкла, спойлерче, лети джанти, пръскалки на предната броня. Звучеше като GT . Стикери нямаше, ама рекох си може и да влиза във форума .
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Сива Мареа CT1028 CX около 13.00 в паркинга на Мол Галерияhttp://img254.imageshack.us/img254/6254/eeeeeeeeea.jpg
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Като ,че ли да е моята :D П.п. Емо що не се обаждаш,а?...
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

coolboby написа:
                  Да си признава кой беше приди малко на Хемус с вишнево врачанско Стило да му благосаря, че ме събуди, почти бях заспал на волана.
                  Аз бях колега! Много се радвам,че съм ти помогнал да се разсъниш.В последствие и клаксони си разменихме,не знам дали ти чу моя.П.П- Много ти е хубаво бравото
                  ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Аз твоя не го чух, но ти свирнах. Беше хубаво тук там е ожулено.Пък ако ме питаш защо нямам стикер не мога да ти отговоря, но преди имах Иначе очите ми светнаха като на ротативка като видях стикера, именно по тая причина се разсъних

Коментар

V.Vencislavov написа:
                      Като ,че ли да е моята :D П.п. Емо що не се обаждаш,а?...
                      Е гледам ти сеира, ти що не се обаждаш
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

coolboby написа:
                        Аз твоя не го чух, но ти свирнах. Беше хубаво тук там е ожулено.Пък ако ме питаш защо нямам стикер не мога да ти отговоря, но преди имах Иначе очите ми светнаха като на ротативка като видях стикера, именно по тая причина се разсъних
                        Видях,че нямаш иначе аз първи щях да сигнализирам а не да те чакам да ми пуснеш дълги Иначе да,друго ти става като засечеш колега на Хемус в 1:00
                        ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

днес пред ЖП гарата в Добрич една много лъскава мареа ТХ7828 бипнах му ама минах бързо и неэнам дали се усети беше с малък стикер над задната чистачка
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

По паркингите около Нов Български Университет има едно Браво и 2-3 пунта със стикери, явно сме колеги. Да си казват кои са. :D
                            ex Punto '95 1.1
                            Lancia Y 1.1
                            Bravo HGT 2.0 20V
                            Supermoto!

Коментар

Днес сутринта в Ямбол засякох колегата с червената Марея комби, с ГОЛЕМИЯ форумски стикер отзад, У 7535 АВ, с мръсна газ да завива на светофарите на "Хидравлика"... Аз кротко си чаках на червеното...А и как да не го забележи човек

Коментар

BeLo написа:
                                По паркингите около Нов Български Университет има едно Браво и 2-3 пунта със стикери, явно сме колеги. Да си казват кои са. :D
                                Какъв цвят е Бравото ? Колеги сме, ама да не ти обяснявам колко редовно се ходи 4ти курс :D
                                In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Working...
                                X