Сутринта около 12 без 20 на УНСС колега с червено Пунто 2 с големия стикер със софийски номер, но минах покрай него и май не ме забеляза. Към 1.15 карах зад колега с черно плевенско Браво от Симеоновско шосе до зимния, бипнах му, но нз дали се усети .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
delete написа:Сутринта около 12 без 20 на УНСС колега с червено Пунто 2 с големия стикер със софийски номер, но минах покрай него и май не ме забеляза. Към 1.15 карах зад колега с черно плевенско Браво от Симеоновско шосе до зимния, бипнах му, но нз дали се усети .Bravo TD100
Коментар
-
IGG написа:delete написа:Сутринта около 12 без 20 на УНСС колега с червено Пунто 2 с големия стикер със софийски номер, но минах покрай него и май не ме забеляза. Към 1.15 карах зад колега с черно плевенско Браво от Симеоновско шосе до зимния, бипнах му, но нз дали се усети .FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Сива Мареа CT1028 CX около 13.00 в паркинга на Мол Галерияhttp://img254.imageshack.us/img254/6254/eeeeeeeeea.jpgF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
coolboby написа:Да си признава кой беше приди малко на Хемус с вишнево врачанско Стило да му благосаря, че ме събуди, почти бях заспал на волана.ex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
-
coolboby написа:Аз твоя не го чух, но ти свирнах. Беше хубаво тук там е ожулено.Пък ако ме питаш защо нямам стикер не мога да ти отговоря, но преди имах Иначе очите ми светнаха като на ротативка като видях стикера, именно по тая причина се разсънихex. Stilo 1.9 JTD Active
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар